Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

"Απειλές" από τα Lidl - Διαλύει τον ανταγωνισμό

Το νέο βήμα της αλυσίδας - Τι συμβαίνει;

20 Σεπτεμβρίου 2020 07:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl Ελλάς, προχωρά σε επενδύσεις και "τρελαίνει" τους πάντες στον ανταγωνισμό με τα νέα ανοίγματα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για επενδύσεις 350 εκατ. ευρώ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2023.

Αναφορικά με το δίκτυο καταστημάτων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος διοίκησης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Ιάκωβος Ανδρεανίδης, έχει προγραμματιστεί για την επόμενη τριετία το άνοιγμα 11 νέων καταστημάτων, εκ των οποίων τα μισά θα είναι στην Αττική.

  • 2020: 2 (στην πρωτεύουσα, ένα στα Πετράλωνα και ένα στο Κερατσίνι)
  • 2021: 4
  • 2022: 5

Lidl Hellas ανακοινώσεις

Ακόμη εξετάζει τη δημιουργία ενός νέου logistic center. Παράλληλα, στις 21 Σεπτεμβρίου θα λανσαριστεί το καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, Lidl plus. Δεν θα λειτουργεί με πόντους, αλλά θα περιλαμβάνει μεγάλες προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία θα βρίσκονται στη λίστα των επόμενων αγορών που θα πραγματοποιήσει ο κάθε καταναλωτής-μέλος του Lidl plus.

450 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ο κ. Ανδρεανίδης ανέφερε ότι μέσα στην κρίση της πανδημίας η Lidl Ελλάς προχώρησε σε 450 νέες προσλήψεις, ενώ ο μέσος όρος εξόφλησης των προμηθευτών διαμορφώθηκε στις 62 ημέρες από 122
της αγοράς. Στο σημείο, να υπενθυμίσουμε, ότι έκλεισε κατάστημα λόγω κρούσματος,

Σχετικά με την περυσινή χρονιά, η Lidl κατάφερε να αυξήσει κατά 8,8% τον τζίρο της, ενώ παράλληλα:

  • διεύρυνε την πελατειακή βάση
  • αύξησε την επισκεψιμότητα
  • μεγάλωσε το καλάθι αγορών

Η συνολική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία ανήλθε σε 811 εκατ. ευρώ (0,43% ΑΕΠ), με τη Lidl Ελλάς να υποστηρίζει 20.825 άμεσες έμμεσες και υπαγόμενες θέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση των Lidl που προκαλεί χαμό - Φοιτητές... προσοχή

Τα Lidl Hellas, πριν λίγες ημέρες, έκαναν μια ανακοίνωση που αφορά όλους τους φοιτητές. Το Athensmagazine.gr την βρήκε και σας την παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε και με τη μεγάλη απάτη που γίνεται με την αλυσίδα.

Συγκεκριμένα, τα Lidl δείχνουν για ακόμα μια φορά, ότι βρίσκονται δίπλα στους καταναλωτές και πόσο μάλλον, στα νέα παιδιά που ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή. Έτσι, προσφέρουν τα απαραίτητα τρόφιμα για τον φοιτητή.

Lidl Hellas

Η ανακοίνωση:

Η έναρξη του Φθινόπωρου σηματοδοτεί και την έναρξη της φοιτητικής ζωής. Στα Lidl θα βρεθεί μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα σε χαμηλές τιμές που δε θα αφήσουν το ψυγείο ή τα ράφια της κουζίνας ποτέ άδεια. Μπείτε εδώ και δείτε τις σούπερ προσφορές.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share