Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χάος στον Κηφισό: Ουρές χιλιομέτρων

Τι συνέβη;

19 Σεπτεμβρίου 2020 14:06
Χάος στον Κηφισό: Ουρές χιλιομέτρων

Το απόλυτο χάος επικρατεί αυτή την ώρα στον Κηφισό με τα αυτοκίνητα να δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Δυρραχίου, στην συμβολή με την λεωφόρο Κηφισού. Ωστόσο, ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε και εχθές στην Αττική καθώς ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Το μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα φτάνει μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Σοβαρό τροχαίο για γιο Έλληνα ευρωβουλευτή (photo)

Σοβαρό τροχαίο με το φορτηγό του είχε ο γιος του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου. Ο Χρήστος Κύρτσος, είχε σοβαρό τροχαίο με το φορτηγό που οδηγούσε, έξω από την Καρδίτσα. Επίσης, τρομακτικό τροχαίο με 11 τραυματίες σημειώθηκε χθες στην Αλεξανδρούπολη

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος ανέφερε πως ο γιος του «κινδύνεψε να χαθεί όπως ο παππούς του το 1955» και θα εγχειριστεί για κάταγμα κοτύλης. Ευχαρίστησε επίσης όσους του ευχήθηκαν περαστικά και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή η μητέρα, σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας και τα τρία ανήλικα παιδιά τους

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Νάξου έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής. Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 19χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/09) και στην Άρτα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Naxos Press πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (πατέρας και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας (Αλβανικής καταγωγής η οικογένεια με πολλά χρόνια στη Νάξο και πρόσφατα ο σύζυγος λειτούργησε επιχείρηση στην Πάρο) είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, κατά την παρουσία του σε κατάστημα εστίασης στην πόλη της Νάξου, πριν ξεκινήσει να οδηγεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο που κινούνταν προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και… σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share