Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

«Ο "Ιανός" έρχεται και στην Αττική - Μεγάλη προσοχή» - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση

18 Σεπτεμβρίου 2020 16:58
«Ο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως ο «Ιανός» αναμένεται να πάει και στην Αττική, ζητώντας μεγάλη προσοχή για αρκετές ώρες ακόμη, με την Χριστίνα Σούζη να κάνει μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, το φθινόπωρο διάλεξε επιτέλους να έρθει στην χώρα μας, με βροχές και το Σάββατο (19/9), που θα σημειώσει επίσης επιρροή στην Αττική. Σε πολλά σημεία της χώρας, βεβαίως, οι άνεμοι θα είναι δυνατοί, με τον κυκλώνα να βρίσκεται πάνω από τον Πατραϊκό Κόλπο, ενώ ομαλοποίηση θα υπάρξει από την Κυριακή (20/9).

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων!

Μετά το Ιόνιο και τις μεγάλες καταστροφές που συνεχίζει να προκαλεί ο κυκλώνας στο... "παιχνίδι" μπαίνουν κι άλλες περιοχές της Ελλάδος!

Το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της 16ης Σεπτεμβρίου 2020 με αριθμό 4 επικαιροποιείται με βάση τα νεότερα στοιχεία ως εξής:

1. Την Παρασκευή (18-09-2020) ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου - από την Λευκάδα και νοτιότερα - την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα - κυρίως την κεντρική - και την Εύβοια. Στα νησιά του Ιονίου τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στην Αττική οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν το βράδυ και θα διατηρηθούν με μεγάλες εντάσεις κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην περιοχή της Εύβοιας έντονα φαινόμενα θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων!

2. Το Σάββατο (19-09-2020) θα συνεχίζει να επηρεάζεται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

3. Την Κυριακή (20-09-2020) έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν, μέχρι νωρίς το πρωί τη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share