Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Φλεγόμενο αυτοκίνητο μπήκε σε βενζινάδικο στη Γλυφάδα!

Επικράτησε πανικός!

18 Σεπτεμβρίου 2020 09:50
Βίντεο σοκ: Φλεγόμενο αυτοκίνητο μπήκε σε βενζινάδικο στη Γλυφάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Γλυφάδα, όταν ένα αυτοκίνητο που είχε πάρει φωτιά μπήκε σε βενζινάδικο.

Η αντίδραση του οδηγού του ΙΧ ήταν να κάνει αμέσως δεξιά για να παρκάρει και να βγει από το αυτοκίνητο που φλεγόταν. Ωστόσο, πάνω στον πανικό του δεν είδε ότι είχε μπει σε πρατήριο καυσίμων.

Ο υπάλληλος του βενζινάδικου που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, ειδοποίησε αμέσως την πυροσβεστική, η οποία μαζί με την άμεση δράση έφτασαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Σε βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται η προσπάθεια των διαρρηκτών να σπάσουν τη τζαμαρία ενός πρατηρίου καυσίμων.

Οι διαρρήξεις σε πρατήρια καυσίμων στην Θεσσαλονίκη έχει γίνει μάστιγα για τους ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο, καθώς οι ληστείες στην περιοχή είναι συχνό φαινόμενο.

Δείτε το βίντεο από εκπομπή του Open στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Θύμα ληστείας κορυφαίος ποδοσφαιριστής - Δέχθηκε άγριο ξύλο από τους διαρρήκτες

Σοκ επικρατεί στην Αγγλία, καθώς κορυφαίος ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα ληστείας, έχοντας δεχθεί άγριο ξύλο από τους διαρρήκτες.

Ο λόγος γίνεται για τον σούπερ σταρ της Τότεναμ, Ντέλε Άλι. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/5) παραβίασαν την οικία του, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και του έκλεψαν κοσμήματα και ρολόγια, ενώ την ίδια ώρα ανατριχιάζει η ιστορία του παίκτη που σκότωσε τον 5χρονο γιο του.

Δύο άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων διέρρηξαν την οικία του Ντέλε Άλι στο Βόρειο Λονδίνο και έκλεψαν κοσμήματα και ρολόγια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail. Νωρίτερα, ωστόσο, προτού το «σκάσουν», ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Τότεναμ δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο με μαχαίρι, δίχως να τραυματιστεί σοβαρά.

Εκείνη την ώρα, ξημερώματα Τετάρτης (13/5), εκτός από τον Ντέλε Άλι, στο σπίτι βρισκόταν ο αδερφός του, οι σύντροφοί τους αλλά και ένας φίλος τους. Η οικία του διεθνούς ποδοσφαιριστή καλύπτεται από συστήματα παρακολούθησης CCTV (κάμερες ασφαλείας) και το υλικό έχει δοθεί στις αρχές, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Άλι και οι συμπαίκτες του στην Τότεναμ αναμένεται να επιστρέψουν στο γήπεδο για προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, την ίδια ώρα που ο στόχος της Premier League είναι η επανέναρξη στις 12 Ιουνίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share