Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός διάσημος ηθοποιός (photo)

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο

17 Σεπτεμβρίου 2020 16:12
Νεκρός διάσημος ηθοποιός (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και σχεδιαστής μόδας, Alien Huang, πέθανε σε ηλικία 36 ετών. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα του 36χρονου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του, στο Beitou της Ταϊπέι, σύμφωνα με το Variety. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την αυτοκτονία πασίγνωστης ηθοποιού.

Όπως μεταδίδει η nypost, η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά ο μάνατζερ του Huang αναμένεται να κάνει μια ανακοίνωση αργότερα. Το πτώμα του Huang εντοπίστηκε στο διάδρομο έξω από το μπάνιο, ανέφερε η United Daily News.

Ο Huang ξεκίνησε την καριέρα του στη δεκαετία του 2000, με πρωταγωνιστικούς ρόλους στη συμμορία του 2015 «Gatao», για την οποία έγραψε επίσης μουσική και την κωμωδία του 2016 «Go! Crazy Gangster».

Ωστόσο, ήταν πιο γνωστός για την τηλεοπτική δουλειά στη δραματική σειρά "Lovestore at the Corner". Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το θάνατο του 36χρονου.

Θρήνος: Πέθανε «κορίτσι» του James Bond με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Game Of Thrones

Θρήνος ξέσπασε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού κορυφαία ηθοποιός, που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία του James Bond και στην κορυφαία σειρά Game Of Thrones, έφυγε από τη ζωή, ενώ πολύ πρόσφατα έχασε τη ζωή του κι άλλος ηθοποιός από τη δεύτερη παραγωγή.

Ο λόγος γίνεται για την Νταϊάνα Ριγκ, που πέθανε σε ηλικία 82 ετών, κάτι που γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος του BBC, Λίζο Εμζίμπα, στο Twitter.

Η Ριγκ έπαιξε τον ρόλο της Countess Tracy di Vicenzo στην έκτη ταινία Bond με τίτλο «On Her Majesty's Secret Service». Επίσης, συμμετείχε στους The Avengers ως «Emma Peel».

Η Νταϊάνα Ριγκ ήταν ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Δημοτικότητα άρχισε να λαμβάνει, όταν τη δεκαετία του 1960, υποδύθηκε την Emma Peel, στη σειρά The Avengers. Ενώ, από το τη δεκαετία του 2010, ξεκίνησε να συμμετάσχει στη δημοφιλής σειρά Game of Thrones, ως Olenna Tyrell. Η καριέρα της στο θέατρο ήταν εκτενής, ενώ μεταξύ άλλων είχε υποδυθεί τη Μήδεια, σε θέατρα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, ρόλος που της χάρισε, το 1994, το βραβείο Tony.

To 1988, μπήκε στο Order of the British Empire, και το 1994, έγινε Dame. Το επαγγελματικός της ντεμπούτο στο θέατρο το έκανε το 1957, στο Ο κύκλος με την κιμωλία και εντάχθηκε στη Royal Shakespeare Company, το 1959. Το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ, το έκανε το 1971, με το έργο Abelard & Heloise. Έχει βραβευθεί, επίσης, με ένα BAFTA, για τον ρόλο της στη μίνι-σειρά του BBC, Mother Love, και με ένα Emmy, για τον ρόλο της, ως Mrs. Danvers, στη μίνι-σειρά Rebecca, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share