Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Οδηγός λεωφορείου έβρισε χυδαία δύο επιβάτιδες

Αδιανόητο περιστατικό!

16 Σεπτεμβρίου 2020 21:14
Απίστευτο: Οδηγός λεωφορείου έβρισε χυδαία δύο επιβάτιδες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απίστευτο σκηνικό έλαβε σε λεωφορείο, με τον οδηγό του να βρίζει χυδαία δύο επιβάτιδες, όπως εμφανίζεται σε βίντεο που δημοσίευσε επιβάτης της γραμμής, με τη μία γυναίκα να δέχεται τις ύβρεις, μην έχοντας προλάβει να βάλει τη μάσκα της, και την άλλη επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του, ενώ βγήκε και η απόφαση για τον γονιό που χτύπησε καθηγητή λόγω της μάσκας.

Το περιστατικό, το οποίο η μία εκ των δύο γυναικών έχει ήδη καταγγείλλειι στην εταιρία, συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγα λεπτά πριν η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθρί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες».

Λεωφορείο γεμάτο μαθητές έπεσε από γέφυρα - 21 νεκροί - Βίντεο που σοκάρει

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή που ένα λεωφορείο γεμάτο μαθητές στην Κίνα «βουτάει» στο κενό από γέφυρα με αποτέλεσμα 21 από τους επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.

Οι μαθητές κατευθύνονταν σε εξεταστικό κέντρο όπου θα συμμετείχαν σε εξετάσεις για την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τις αρχές το λεωφορείο πρώτα χτύπησε πάνω σε ένα προστατευτικό και στη συνέχεια έπεσε από τη γέφυρα κινούμενο ανεξέλεγκτα.

Από το δυστύχημα άλλοι 15 από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκαν.

Στην επιχείρηση διάσωσης που ακολούθησε τη «βουτιά» του λεωφορείου στο κενό συμμετείχαν περισσότεροι από 200 διασώστες, ανάμεσα στους οποίους και 55 επαγγελματίες δύτες.

Οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν, εν τω μεταξύ έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού αυτού δυστυχήματος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share