Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Προ των πυλών ο Μεσογειακός Κυκλώνας - Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς» - «Καμπανάκι» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού (Video)

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου

16 Σεπτεμβρίου 2020 08:58
«Προ των πυλών ο Μεσογειακός Κυκλώνας - Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς» - «Καμπανάκι» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Προ των πυλών είναι ο Μεσογειακός Κυκλώνας που θα χτυπήσει την χώρα μας, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί και για τον υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών βοριάδων που θα έχουμε καθ' όλη την εβδομάδα. Με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί για τους ισχυρούς ανέμους θα πλήξουν ολόκληρη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί σε ολόκληρη την χώρα με λίγες τοπικές συννεφιές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και τη βόρεια Κρήτη ενώ προς το βράδυ και εξαιτίας ενός βαρομετρικού χαμηλού θα αρχίσουν να εμφανίζονται συννεφιές στο Ιόνιο και στη δυτική ηπειρωτική χώρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το έμπειρο μετεωρολόγο:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16/09)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 16/09! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open.

Παράλληλα, νέα έκτακτα ενισχυμένα οριζόντια μέτρα για τον κορωνοϊό στην Αττική ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share