Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βασιλιάς ο Σκλαβενίτης: Επένδυση εκατομμυρίων που ζαλίζει. Τι νέο ανοίγει και προκαλεί πανικό;

Ποιες είναι οι επενδύσεις που σχεδιάζει ο Σκλαβενίτης;

14 Σεπτεμβρίου 2020 13:06
Βασιλιάς ο Σκλαβενίτης: Επένδυση εκατομμυρίων που ζαλίζει. Τι νέο ανοίγει και προκαλεί πανικό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η “Σκλαβενίτης Ελληνικές Υπεραγορές” σχεδιάζει επένδυση για τη δημιουργία νέου logistics center εμβαδού 100.000 τετραγωνικών μέτρων στην Αττική μέχρι και το 2021 και εφόσον ολοκληρωθεί το πλάνο επενδύσεων για την ανακαίνιση των καταστημάτων της πρώην Μαρινόπουλος.

Ταυτόχρονα, η εταιρία προχωρά στην ενοποίηση των συστημάτων SAP των δύο δικτύων η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας χρήσης.

Ακόμη, η διοίκηση εξετάζει και τη δημιουργία e-shop, με την έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος να προσδιορίζεται στο τελευταίο δίμηνο του 2019.

Η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο παρελθόν είχε κάνει μια απίστευτη κίνηση αφού είχε συνδράμει στο πρόβλημα της διατροφής των παιδιών με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στην Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα.

Τον κύριο Γεράσιμο Σκλαβενίτη είχε ευχαριστήσει ο δήμαρχος Μαραθώνα,τόσο προσωπικά όσο κι εκ μέρους των συνεργατών του, για την ευγενική προσφορά της γνωστής ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ε’ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα που φιλοξενεί παιδάκια με ειδικές ανάγκες.

“Τέτοιοι Άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας ειδικά όταν το κάνουν τόσο διακριτικά και αθόρυβα…!!” είχε σημειώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι ο κύριος Σκλαβενίτης έσπευσε να προσφέρει ξανά τρόφιμα χωρίς καν μάλιστα να του ζητηθεί.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε γνωστό με επιστολή του ότι σε αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην κατασκήνωση διαπίστωσε εξοργισμένος πως τρόφιμα και καθαριστικά που είχαν προσφερθεί από τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη έχουν “κάνει φτερά” και έκανε λόγο για υπαλλήλους που συμπλήρωναν το εισόδημα τους.

Σημειώνεται ότι η Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 280 παιδιών με ειδικές ανάγκες, κινδύνευε ωστόσο να μην ανοίξει αυτό το καλοκαίρι για λόγους οικονομικούς και γραφειοκρατικούς.

Παράλληλα ο δήμαρχος απευθύνθηκε στον Γεράσιμο Σκλαβενίτη, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να παράσχει υλική βοήθεια για το ξεκίνημα της κατασκηνωτικής περιόδου. Λίγες μέρες μετά όμως ενημερώθηκε ότι τα προϊόντα ξαφνικά δεν επαρκούσαν. Προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο με αστυνομική δύναμη κι έτσι ήρθαν στο φως οι σοβαρές ατασθαλίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Μαραθώνα έχει ήδη προχωρήσει σε “ξήλωμα” των υπευθύνων. Παράλληλα η Διευθύντρια Καθημερινότητας Άννα Σωτήρχου, η Προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού Αρετή Παπαϊωάννου, η Προϊσταμένη προμηθειών Σοφία Βασταρδή και όλοι οι υπάλληλοι της Δ/νσης Οικονομικών και της Δ/νσης Καθαριότητας προχώρησαν στη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών λειτουργιών, ώστε να συνεχιστεί, απρόσκοπτα και με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, κατασκηνωτική περίοδος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share