Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στις φλόγες φορτηγό στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων!

Κόλαση!

14 Σεπτεμβρίου 2020 12:19
Στις φλόγες φορτηγό στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Ουρές χιλιομέτρων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε φορτηγό.

Η κίνηση είναι μεγάλη στο ύψος του Allou Fun Park και σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία αυτή την ώρα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Επί τόπου έχουν σπεύσει εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Φρικτό τροχαίο με 4 νεκρούς συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά τις 06.30 στην Πρέβεζα στην Εθνική Οδό για Ηγουμενίτσα στο ύψος της Καστροσυκιάς, ενώ φρικτό τροχαίο συγκλονίζει και την Νάξο!

Δυο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά 4 άτομα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανασυρθούν και οι τέσσερις νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα που μένουν στην Πρέβεζα (δύο αγόρια, μια κοπέλα) επιβάτες του ενός οχήματος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, οδηγός του δεύτερου οχήματος, επίσης κάτοικος Πρέβεζας.

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από τα οχήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό έγινε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Πηγή: prevezanews

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share