Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύο νεκροί σε κοντέινερς σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο!

Οι δύο άνδρες έφεραν τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι

14 Σεπτεμβρίου 2020 10:17
Δύο νεκροί σε κοντέινερς σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα, εντόπισαν νεκρούς μέσα σε δύο κοντέινερ που χρησιμοποιούνται για στέγαση, δύο άνδρες από το Μπαγκλαντές.

Όπως μετέδωσε ο τ/σ ΣΚΑΪ, οι δύο άνδρες έφεραν τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Εγκλημάτων κατά της Ζωής, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση.

Άνδρας ανάγκασε την πρώην γυναίκα του να τον βλέπει ενώ ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ο δράστης του σαδιστικού και φρικτού εγκλήματος, Κάρλος Σάντε Φιντάλγκο, έδεσε με ηλεκτρικά καλώδια την πρώην του και την ανάγκασε να τον βλέπει να ακρωτηριάζει τα γεννητικά όργανα του τωρινού της συντρόφου για έξι ώρες.

Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε ανθωποκυνηγητό και τελικά βρήκε τον δράστη νεκρό, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Το φρικτό περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό της Πορτογαλίας. Ενώ, μια 19χρονη έγκυος πυροβόλησε τον σύντροφό της μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του.

Όπως αναφέρει η Daily Star, επικαλούμενη ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας, ο Φιντάλγκο έδεσε την πρώην σύζυγό του στο σπίτι που έκανε διακοπές με τον 53χρονο φίλο της και την αναγκάσε να τον παρακολουθεί όσο εκείνος ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του θύματος για σχεδόν έξι ώρες με μαχαίρια και ένα σπαθί κατάνα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του και παρακολουθούσε τις κινήσεις του ζευγαριού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share