Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στη Γλυφάδα - Ένας τραυματίας

Σοκ

12 Σεπτεμβρίου 2020 18:47
Σοκαριστικό τροχαίο στη Γλυφάδα - Ένας τραυματίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοβαρό τροχαίο είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα με ένα άτομο να τραυματίζεται σοβαρά. Eπίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο είχε σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες και στη Συγγρού

Η σύγκρουση ανάμεσα στα δυο αυτοκίνητα ήταν σφοδρή καθώς έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές ενώ ο ένας οδηγός έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Βαγγέλης Νοΐδης: Αυτός είναι ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Βαγγέλη Νοΐδη, αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του σήμερα σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμα εξέφρασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ειδικότερα αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν έδωσε τα συλλυπητήρια του στη σύζυγο του 33χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του άλλου αστυνομικου που ήταν πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές ο Βαγγελης Νοΐδης επρόκειτο για έναν αρκετά καλό αστυνομικό ο οποιος ήταν μαζί με τον νεαρό συνάδελφο του πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν κληθεί για φωτιά κοντά στον Άγιο Κοσμά και έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Όλοι στην υπηρεσία του μιλούν για έναν εξαιρετικό αστυνομικό ο οποιος υπηρέτησε με ήθος και ήταν πιστός στις αξίες της ΕΛΑΣ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο οι δυο άνδρες έπεσαν από τη μοτοσυκλέτα. Οι αστυνομικοί είχαν αναπτύξει ταχύτητα και έφταναν στο σημείο της φωτιας όταν ξαφνικά - και σύμφωνα με τις καταθέσεις των 2 αστυνομικων της ομάδας που τους ακολουθούσαν - ο οδηγός της μηχανής πάτησε απότομα φρένο, περίπου 40 μέτρα πριν τα σταματημένα οχήματα στο φανάρι, με αποτέλεσμα η υπηρεσιακή μοτοσικλέτα να βγει εκτός πορείας και να συρθεί στην άσφαλτο.

Όπως λένε πληροφορίες ο τραυματίας αστυνομικος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας με κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις και δίνει αυτή την ώρα τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share