Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πτώση δέντρου στον ΗΣΑΠ: Αλλαγές δρομολογίων!

Προσοχή!

11 Σεπτεμβρίου 2020 14:49
Πτώση δέντρου στον ΗΣΑΠ: Αλλαγές δρομολογίων!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στον ΗΣΑΠ καθώς έχει πέσει δέντρο σε σημείο ανάμεσα στους σταθμούς Ειρήνη - Κηφισιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα προσωρινή αλλαγή στο δρομολόγιο των συρμών. Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει σε ελληνικό στρατόπεδο.

Οι συρμοί φτάνουν μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη». Αυτό σημαίνει ότι το δρομολόγιο που πραγματοποιούν είναι «Ειρήνη - Πειραιάς» και «Πειραιάς - Ειρήνη».

Κρανίου τόπος η Μόρια: Τεράστια η καταστροφή στο ΚΥΤ - Δραματικές εικόνες

Τεράστια είναι η καταστροφή στο ΚΥΤ της Μόριας μετά και τις νέες φωτιές που ξέσπασαν την Πέμπτη με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Η περιοχή έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο και όπου και να γυρίσει κανείς το βλέμμα του συναντά στάχτες και αποκαϊδια. Ενώ, έντονο παρασκήνιο υπάρχει για το πως εκτυλίχθηκε η φωτιά τις προηγούμενες μέρες.

Χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, κοιμούνται πλέον στο δρόμο. Πρόσφυγες και μετανάστες φτιάχνουν πρόχειρα καταφύγια κάτω από δέντρα, ενώ παιδιά κοιμούνται μέχρι και δίπλα σε κάδους απορριμμάτων.

Οικογένειες, παιδιά κοιμήθηκαν για άλλη μια νύχτα στους δρόμους, σε χωράφια, μέχρι και σε νεκροταφεία. Οι περισσότεροι κρατούν σακούλες με τα ελάχιστα υπάρχοντά τους. Πολλοί από αυτούς στήνουν πρόχειρες σκηνές με καλαμιές που βρίσκουν στα χωράφια.

Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φτάσει στο νησί προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share