Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πυροβόλησαν 11χρονη στο πρόσωπο

Φέρει βαρύτατο τραύμα

11 Σεπτεμβρίου 2020 13:58
Σοκ: Πυροβόλησαν 11χρονη στο πρόσωπο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

11χρονη ήταν στο σπίτι της όταν χτύπησε το κουδούνι. Έτρεξε να ανοίξει. Και τότε ένας άνδρας την πυροβόλησε στο πρόσωπο! Επίσης, ένα 13χρονο αυτιστικό αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο Σολτ Λέικ Σίτι από πυροβολισμό αστυνομικού.

Το κορίτσι επέζησε αλλά φέρει βαρύτατο τραύμα στο πρόσωπο και υποβάλλεται σε θεραπεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία του Bethlehem θεωρεί ότι η επίθεση δεν ήταν τυχαία και ότι το παιδί δεν ήταν ο στόχος. Κάλεσε μάλιστα τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση. Ο ύποπτος φαίνεται ότι είναι άνδρας και φορούσε κουκούλα.

47χρονος πυροβόλησε μάνα και γιο λόγω... κορωνοϊού! (Video)

Η παράνοια του... κορωνοϊού έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνα επίπεδα στις ΗΠΑ καθώς ένας 47χρονος δεν δίστασε να πυροβολήσει μητέρα και γιο επειδή δεν κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα, η οποία έχει μετατραπεί σε επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ καθώς έχει μολυνθεί από κορωνοϊό ο ένας κάτοικός της στους πενήντα. Ενώ, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δυο κορίτσια απήχθησαν από τον θείο τους, ο οποίος αφού τις βίασε, δολοφόνησε τη μια ενώ η μικρότερη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση», είπε αρχικά ο Ντάγκλας Μαρκς στους δύο πελάτες του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της τουριστικής πόλης των νοτιοανατολικών ΗΠΑ.

Η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, που είχαν πάει στο Μαϊάμι για τουρισμό από την πολιτεία του Νέου Μεξικού, αγνόησαν τον άνδρα. Κάθισαν σε καναπέ, γυρίζοντάς του την πλάτη.

«Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», φώναξε κατόπιν ο Μαρκς, σύμφωνα με τη μητέρα, απειλώντας ότι θα «ασχοληθεί» μαζί τους. Ακολούθησαν πυροβολισμοί στην αίθουσα του ξενοδοχείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο Μαρκς κατέθεσε στην αστυνομία πως νόμιζε ότι τον ακολουθούσαν, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο, μεταξύ άλλων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share