Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

«Νιώθαμε σαν να...» - Συγκινεί η ηρωίδα που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο

Όλα όσα είπε

10 Σεπτεμβρίου 2020 21:33
«Νιώθαμε σαν να...» - Συγκινεί η ηρωίδα που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκινητικά ήταν τα λόγια της ηρωίδας γυναίκας, η οποία έδωσε τη μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο, με την ίδια να αναφέρεται στο πώς έζησε τον εφιάλτη που ξέσπασε στην περιοχή από τη δική της πλευρά.

Η κυρία Κατερίνα Ιωαννίδου, εποχική υπάλληλος στην πυρασφάλεια στον δήμο Σαρωνικού, μίλησε στο «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη μάχη που έδωσαν η ίδια και όλο το πλήρωμα με την πύρινη κόλαση στην Ανάβυσσο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με την γυναίκα που έδωσε μάχη για να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ανάβυσσο, το πρωί της Τετάρτης.

Πρόκειται για την κυρία Κατερίνα Ιωαννίδου που εργάζεται ως εποχική υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS συγκλόνισε με τις περιγραφές της από το πεδίο της «μάχης».

«Από οκτώ ετών είμαι στο κομμάτι του εθελοντισμού, χάρις στις αρχές που έχω πάρει από την οικογένειά μου. Τώρα έχω την τιμή να εργάζομαι εποχική στην πολιτική προστασία δήμου Σαρωνικού, είμαι περήφανη, είμαι πολύ τυχερή», δήλωσε αρχικά.

«Ανατριχιάζω ήδη... μόλις είχαμε απεγκλωβιστεί από μία εστία πυρκαγιάς που μας είχε περικυκλώσει. Βλέποντας τις φλόγες να έρχονται κατά πάνω μας, νιώθαμε σαν να αποχαιρετάμε τον κόσμο. Δεν σταματήσαμε όμως, χάρη στη σωστή καθοδήγηση του κ. Αντώνη Γκίνη και του κ. Γαλάνη του αντιδημάρχου, κατάφεραμε και βγήκαμε ζωντανοί. Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις σπίτια, τη φύση μας, να καίγονται ήταν πολύ λυπηρό», τόνισε.

«Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό γιατί υπήρχαν οι συνάδελφοί μου, είμαστε ομάδα. Τα έδινα όλα, ήξερα ότι δεν θα με εγκαταλείψουν και δεν θα τους εγκατέλειπα», συμπλήρωσε εμφανώς φορτισμένη.

«Ήταν τέτοιο το μένος του αέρα, οι ριπές του ανέμου άλλαζαν συνεχώς. Ήμασταν στην πρώτη γραμμή, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε καλά καλά τι γινόταν. Το ύφος στο πρόσωπό μου, είναι γιατί βλέπαμε κάτι πανέμορφο που το βλέπαμε να γίνεται ένα τίποτα», ανέφερε κλείνοντας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share