Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πρωταγωνίστρια ριάλιτι θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην άνδρα της

Της έσπασε το χέρι

10 Σεπτεμβρίου 2020 15:54
Πρωταγωνίστρια ριάλιτι θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην άνδρα της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην σύζυγό της έπεσε η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Love Island, Μαλίν Άντερσον. Ενώ, σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης από δύο άλλες γυναίκες στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας.

Αρχικά ο 29χρονος Τομ Κεμπ δήλωσε αθώος και υποστήριξε ότι η Μαλίν έλεγε ψέμματα. Όμως, αφού η 27χρονη ανέβασεστο Instagram τις φωτογραφίες που δείχνουν τα τραύματα που υπέστη, ο Κεμπ παραδέχθηκε ότι τη χτύπησε και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού ήταν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, πάντα γεμάτη εντάσεις και διαλείμματα. Όταν η Μαλίν ήταν έγκυος στην κόρη τους, χώρισαν για λίγο εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Κεμπ την απατούσε αλλά τα βρήκαν πριν το μωρό τους γεννηθεί.

Η κόρη τους Κόνσι γεννήθηκε πρόωρα και πέθανε τέσσερις εβδομάδες αργότερα. Το ζευγάρι συνέχισε να είναι μαζί, παρά τα πολλά προβλήματα και τον περασμένο Ιούνιο η Μαλίν σε ένα μακροσκελές post στο Instagram περιέγραψε το δράμα που ζούσε και κατήγγειλε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Κατηγόρησε τον Κεμπ για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση, λέγοντας: «Με χτυπούσε, με έσπρωχνε, με έγδερνε, με υποτιμούσε, με ήλεγχε, με χειραγωγούσε, με απάτησε και πολλά ακόμα».

Η Μαλίν Άντερσον δηλώνει ανακουφισμένη με την ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην σύντροφό της ενώ παλεύει με το Σύνδρομο Μετατραυματικού Στρες.

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share