Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ινδία: 30χρονος βίασε 86χρονη

Κτηνωδία

10 Σεπτεμβρίου 2020 09:55
Φρίκη στην Ινδία: 30χρονος βίασε 86χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ακόμα ένας αποτρόπαιος βιασμός σημειώθηκε στην Ινδία με έναν 30χρονο να ασελγεί σε μία 86χρονη! Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα περίμενε έξω από το σπίτι της να της φέρουν γάλα, όταν την προσέγγισε ο 30χρονος, της είπε ότι ο γαλατάς δεν θα πήγαινε και προσφέρθηκε να την πάει σε ένα κατάστημα για να αγοράσει.

Όπως αναφέρει το BBC ο άνδρας την πήγε σε μία φάρμα και την βίασε. «Έκλαιγε και τον παρακάλαγε να την αφήσει. Του είπε ότι θα μπορούσε να ήταν γιαγιά του. Εκείνος όμως αγνόησε τα παρακάλια της και τη βίασε, ενώ αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει» είπε ο Swati Maliwal, επικεφαλής της Επιτροπής για τις Γυναίκες στο Δελχί.

Τις κραυγές της ηλικιωμένης άκουσαν περαστικοί που κατάφεραν να τη σώσουν και να παραδώσουν τον δράστη στην Αστυνομία.

Ο Maliwal συνάντησε την 86χρονη στο σπίτι της, σε μια συνάντηση την οποία χαρακτήρισε «σπαρακτική». «Σοκάρεσαι όταν την ακούς να σου λέει τι πέρασε. Είχε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα και κολπική αιμορραγία» είπε ο επικεφαλής της Επιτροπής.

Φρίκη: Νεαρός προσπάθησε να βιάσει 25χρονη στο μετρό - Ανατριχιαστικό βίντεο

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης, με ένα νεαρό να προσπαθεί να βιάσει μία 25χρονη σε αποβάθρα του μετρό.

Αυτόπτες μάρτυρες τράβηξαν βίντεο με την απόπειρα βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ούρλιαξε τραβώντας την προσοχή των περαστικών οι οποίοι στη συνέχεια με τις φωνές τους έδιωξαν τον δράστη. Επίσης, φρίκη σημειώθηκε στην Αγγλία με έναν 48χρονο πατέρα να δίνει αλκόολ στην 18χρονη κόρη του και να την βιάζει ενώ αυτή ήταν λιπόθυμη.

Στο εν λόγω βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει στον δράστη «φύγε από πάνω της». Όπως φαίνεται το στιγμιότυπο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα ο δράστης τελικά έφυγε από τη νεαρή, σηκώθηκε από το έδαφος σαν να μην συμβαίνει τίποτα, έβαλε τα γυαλιά του και έφυγε.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο μετρό, αλλά ο δράστης είχε φύγει. Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης, συνέλαβαν τον Τζόσε Ρέγιες, κάτοικο του Μπρονξ και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, της επίθεσης και της παρενόχλησης.

45χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 28χρονη μπροστά στον 6χρονο γιο της

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 28χρονη Ουκρανή παρουσιάστρια Anastasia Lugova στα χέρια ενός 45χρονου ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα σε τρένο μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της. Ενώ, σοκ προκαλεί η ιστορία ενός 10χρονου κοριτσιού που έμεινε έγκυος από τον θείο της!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 45χρονος Vitaliy Rudzko εισέβαλε στην καμπίνα της στις 3 τα ξημερώματα και την άρπαξε από τον λαιμό. “Ξύπνησα αφότου με άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο. Άρχισα να ουρλιάζω και να καλώ σε βοήθεια αλλά κανείς δεν ήρθε” , είπε η 28χρονη σημειώνοντας ότι από τις φωνές της ξύπνησε ο γιος της.

“Τον εκλιπαρούσα να μην πειράξει το παιδί μου και του έλεγα ότι θα έκανε ότι μου ζητούσε. Του ζήτησα να πάμε κάπου αλλού για να τον απομακρύνω από τον γιο μου. Εκείνος συμφώνησε και μου είπε να τον ακολουθήσω στην καμπίνα του. Όταν άρχισε να βγάζει το εσώρουχό του τον έσπρωξα και άρχισα να τρέχω. Πήρα το παιδί και ζήτησα βοήθεια από τον εισπράκτορα” ανέφερε η Ουκρανή παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας συνέχισε να τη ψάχνει μέσα στον τρένο έχοντας καλυμμένο το σώμα του με ένα σεντόνι. Άτομα από το προσωπικό του τρένου ακινητοποίησαν τον 45χρονο και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς στο Κίεβο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαριούπολη - Κίεβο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share