Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Οδηγός ασθενοφόρου βίασε 19χρονη με κορωνοϊό κατά τη μεταφορά της

Κτηνωδία στην Ινδία

9 Σεπτεμβρίου 2020 16:23
Φρίκη: Οδηγός ασθενοφόρου βίασε 19χρονη με κορωνοϊό κατά τη μεταφορά της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει ο βιασμός μιας 19χρονης κοπέλας στην Ινδία από τον οδηγό ασθενοφόρου που τη μετέφερε σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ειδεχθές περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Κεράλα. Επίσης, ένα ανατριχιαστικό βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης, με ένα νεαρό να προσπαθεί να βιάσει μία 25χρονη σε αποβάθρα του μετρό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Star» επικαλούμενο πηγές από την Ινδία, δύο γυναίκες, μια 19χρονη και μία 42χρονη πήγαν στο νοσοκομείο Adoor, όπου διαγνώστηκαν θετικές στον κορωνοϊό αλλά επειδή δεν υπήρχαν άδεια κρεβάτια χρειάστηκε να μεταφερθούν σε -διαφορετικά η καθεμία- νοσοκομεία αναφοράς.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου, φέρεται να άφησε πρώτα τη 42χρονη στο νοσοκομείο και έπειτα πάρκαρε το ασθενοφόρο σε ένα απομονωμένο σημείο. Σύμφωνα με τη Bangalore Mirror, έβγαλε την ειδική στολή, άνοιξε την πόρτα του ασθενοφόρου και βίασε το άτυχο κορίτσι απειλώντας το μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Έπειτα την άφησε στο νοσοκομείο, όπου το κορίτσι κατήγγειλε το βιασμό και ενημερώθηκε η αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Κυριακής. Ο υπουργός Υγείας της Κεράλα χαρακτήρισε το περιστατικό «απάνθρωπο».

Φρίκη στο Λίβερπουλ: 16χρονη έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο

Τραγικές στιγμές βίωσε μία 16χρονη στο Λίβερπουλ στην Αγγλία, αφού φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις. Αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα γύρω στις 4.30 το ξημέρωμα μετά την επίθεση.

Οι άνδρες, ηλικίας από 18-20 ετών, μεταφέρθηκαν σε αστυνομικά τμήματα για να ανακριθούν από ντετέκτιβ. Δύο 20χρονοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για βιασμό και τέσσερις άλλοι με την υποψία ότι ενθάρρυναν σε σ3ξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση. Παράλληλα στην Ελλάδα αναστάτωση προκλήθηκε από την είδηση ότι ένας 18χρονος βίαζε τον ανήλικο αδερφό του.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι αρκετοί νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν συνοδευόμενοι έξω από το ξενοδοχείο σε διαφορετικά αστυνομικά οχήματα. Η έφηβη από το Μέρσισαϊντ λαμβάνει ειδική στήριξη, ενώ έρευνες διενεργούνται στον χώρο του καταγγελλόμενου περιστατικού.Τη σύλληψη των έξι ανδρών ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέρσισαϊντ.

48χρονος πατέρας βίασε την 18χρονη κόρη του

Φρίκη στην Αγγλία με έναν 48χρονο πατέρα να δίνει αλκόολ στην 18χρονη κόρη του και να την βιάζει ενώ αυτή ήταν λιπόθυμη. Επίσης, ένας πατέρας άφησε έγκυο την κόρη του 3 φορές! Την βίαζε επανειλημμένα από τα 6 της

Τον Ιανουάριο ο Gary φυλακίστηκε για 10 χρόνια αφού κρίθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις στο Newport Crown Court.

Η 21χρονη του κόρη του λέει: «Ο Γκάρι ήταν ο μόνος πατέρας που είχα ποτέ και τον αγάπησα. Εκείνο το βράδυ, με πρόδωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Τώρα θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι είναι τέρας».

«Ο βιολογικός μου μπαμπάς άφησε τη μαμά μου όταν ήμουν δύο. Έτσι δεν είχα ποτέ μια πατρική φιγούρα ενώ μεγάλωνα. Η μαμά γνώρισε τον Γκάρι όταν ήμουν εννέα και τα πήγαμε καλά αμέσως. Με πήγαινε στο σχολείο κάθε μέρα και μου έδινε μπισκότα όταν η μαμά δεν κοιτούσε. Με την πάροδο του χρόνου, αγάπησα τον Γκάρι σαν να ήταν ο πατέρας μου»

Αλλά μέσα σε ένα χρόνο, ο Γκάρι έγινε αλκοολικός. Η Shanice λέει: «Έπινε κάθε μέρα και έγινε διαφορετικό άτομο. Γύριζα σπίτι από το σχολείο και τον έβρισκα αναίσθητο στον καναπέ, κρατώντας ένα κουτάκι μπύρας».

Τότε, τον Ιούνιο του 2013, όταν η Shanice ήταν 14 ετών, η συμπεριφορά του Γκάρι απέναντί ​​της επιδεινώθηκε. «Ο Γκάρι άρχισε να κοιτάζει τα πόδια μου στο σπίτι κάθε φορά που φορούσα φούστες. Ένιωθα πολύ άβολα», είπε.

«Ο αλκοολισμός του έγινε επίσης χειρότερος και η μαμά δεν μπορούσε να τον χειριστεί πια», πρόσθεσε. Χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2016, η μαμά της Shanice και ο Gary και χώρισαν.

Έξι μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Gary έστειλε μηνύματα στη Shanice στο Facebook. «Ήμουν ευτυχής που έμαθα νέα του, καθώς δεν είχαμε μιλήσει για έξι μήνες. Ο Γκάρι μου είπε ότι είχε μετακομίσει στο Cwmbran και με προσκάλεσε. Μου είπε ότι σταμάτησε να πίνει. Το Σαββατοκύριακο, τον επισκέφτηκα και έμοιαζε με διαφορετικό άτομο. Μετά από αυτό, τον επισκεπτόμουν κάθε Σαββατοκύριακο. Ήταν ο υπέροχος μπαμπάς που ήξερα και αγαπούσα». Τον Αύγουστο του 2018, η Shanice, τότε 18 ετών, και η φίλη της επισκέφτηκαν τον Gary ένα βράδυ.

«Όταν φτάσαμε, ο Γκάρι είχε πέσει σε μια καρέκλα περιτριγυρισμένος από άδεια δοχεία μηλίτη. Τον κούνησα γρήγορα για να ξυπνήσει. Έπειτα ετοίμασε για μένα και με την φίλη μου δύο δυνατά ποτήρια βότκας, αναμεμιγμένα με λίγη κόκα κόλα. Είπα πολλές φορές όχι, αλλά συνέχισε να επιμένει», είπε. Μετά από μερικές ώρες ποτού, η φίλος της Shanice αισθάνθηκε άρρωστη.

«Ενώ η φίλη μου ήταν στο μπάνιο, ο Γκάρι έβαλε το χέρι του στο γόνατό μου. Μου είπε ότι πρέπει να νιώθω άνετα γιατί με είχε δει γυμνή να μεγαλώνω. Ένιωσα τόσο άβολα και γέλασα νευρικά». Λίγο αργότερα, η Shanice, η οποία ήταν μεθυσμένη, άρχισε επίσης να αισθάνεται άρρωστη.

«Η φίλη μου με βοήθησε στο μπάνιο όπου κατέρρευσα. Τότε, όλα έγιναν μαύρα. Όταν ξύπνησα, ήμουν στο κρεβάτι του Γκάρι και είχε βάλει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου. Είχε βγάλει όλα τα ρούχα μου. Ένιωσα έναν έντονο πόνο ανάμεσα στα πόδια μου και συνειδητοποίησα ότι με βίασε. Ήμουν σοκαρισμένη. Ο Γκάρι προσποιούταν τότε ότι κοιμόταν δίπλα μου, οπότε έσπρωξα το χέρι του».

Τρομοκρατημένη, η Shanice δραπέτευσε στο μπάνιο και βρήκε τα ρούχα της. Πήρε τη φίλη της και έφυγαν, την επόμενη μέρα κατήγγειλε τον Γκάρι στην αστυνομία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share