Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

35χρονη καθηγήτρια έκανε σ@ξ με 15χρονο μαθητή - Του έστειλε topless φωτογραφίες και...

Σοκ

9 Σεπτεμβρίου 2020 13:28
35χρονη καθηγήτρια έκανε σ@ξ με 15χρονο μαθητή - Του έστειλε topless φωτογραφίες και...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με έναν 15χρονο μαθητή της κατηγορείται ότι έκανε σ@ξ η 35χρονη καθηγήτρια Κάντις Μπάρμπερ. Η Μπάρμπερ έκανε σ@ξ με τον 15χρονο σε ένα χωράφι και έπειτα του έστειλε topless φωτογραφίες της στο Snapchat, τις οποίες ο μαθητής κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο, όπως ακούστηκε στη δίκη, που είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η καθηγήτρια φέρεται επίσης να είπε στον 15χρονο ότι ίσως ήταν έγκυος αφού έκαναν σ@ξ μετά από ένα αθλητικό event στο σχολείο στο Μπακινγχαμσάιρ. Αρρωστημένα πράγματα και από μια 34χρονη καθηγήτρια η οποία είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μέσα στο σπίτι της ενώ κοιμόταν το 7χρονο παιδί της!

Η καθηγήτρια, που είναι παντρεμένη, κατηγορείται ότι καταχράστηκε θέση εμπιστοσύνης αλλά αρνείται κάθε κατηγορία ισχυριζόμενη ότι δεν είχε σχέση ούτε ερωτικές επαφές με τον μαθητή, παραδέχτηκε ωστόσο ότι του έστειλε γυμνές φωτογραφίες.

Η σχέση τους τελείωσε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο μαθητής όταν -αφού έδειξε τις topless φωτογραφίες της δασκάλας στο σχολείο- η σχέση τους έγινε γνωστή. Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται.

Σάλος σε γυμνάσιο: 40χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 6 μαθητές! (Video)

Ένα ακόμα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από δασκάλα αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, με μία καθηγήτρια γυμνασίου να έχει ερωτικές επαφές με 6 μαθητές της εντός και εκτός σχολείου!

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τοπικά μέσα, η 40χρονη Nicole Dufault δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες εγκληματικής σεξουαλικής επαφής την Πέμπτη, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Η 40χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, που εργαζόταν στο Columbia High School, συνελήφθη τον Σεπτέμβρη του 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, η Dufault έκανε σεξ με μαθητές «σε πολλές περιπτώσεις» από το 2013 μέχρι το 2014, εντός του σχολικού χώρου.

Οι Εισαγγελείς αποκάλυψαν μάλιστα ότι η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να κάνει στοματικό έρωρτα σε ένα από τα θύματά της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εις βάρος της εκπαιδευτικού απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Φεβρουάριο του 2015.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share