Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Τον έδιωξαν από την πτήση επειδή... ζήτησε σε συνεπιβάτη του να βάλει μάσκα

Τρομερό περιστατικό

9 Σεπτεμβρίου 2020 12:46
Απίστευτο: Τον έδιωξαν από την πτήση επειδή... ζήτησε σε συνεπιβάτη του να βάλει μάσκα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απίστευτο είναι αυτό, που συνέβη σε επιβάτη πτήσης, τον οποίο έδιωξαν οι εργαζόμενοι στο αεροπλάνο, καθώς δεν τον πίστεψαν, όταν τους είπε πως έκανε φασαρία, μόνο και μόνο επειδή ζήτησε σε συνεπιβάτη του, να φορέσει τη μάσκα λόγω κορωνοϊού.

«Απλά του είπα να βάλει τη μάσκα», φαίνεται να λέει ο άνδρας σε βίντεο. Η αεροσυνοδός, βέβαια, επέμεινε να του ζητήσει να φύγει από το αεροπλάνο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα φώναζε τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ένας άλλος επιβάτης της πτήσης είπε στη γυναίκα, ότι έκανε λάθος, για να προσθέσει ένας άλλος το πόσο γελοία είναι η αντίδρασή της. «Κάνω απλά τη δουλειά μου», απάντησε εκείνη και ο επιβάτης ζήτησε από τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν, ενώ χαμός επικράτησε πρόσφατα σε έτερη πτήση με αναγκαστική προσγείωση.

Όταν, δε, ζήτησε από τον πιλότο της πτήσης να μιλήσει μαζί του, τόσο εκείνος όσο και οι αεροσυναδοί του είπαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσουν να συζητήσει μαζί του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πάντως, ο επιβάτης έδειξε κακή συμπεριφορά, απειλώντας το συνεπιβάτη του και, για αυτό το λόγο, τον απομάκρυναν. Οι ίδιοι βέβαια ήταν λίγο... υπερβολικοί, καθώς δεν πρόσεξαν το πιο βασικό, ότι δηλαδή ένας επιβάτης της πτήσης μοιάζει να μην φορούσε τη μάσκα του.

Πανικός σε πτήση: Αναστάτωση με επιβάτη από Ρόδο για Αθήνα που δεν φορούσε μάσκα

Πανικός επικράτησε σε πτήση, με έναν Πολωνό τουρίστα, που ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα, να μην φορά μάσκα και να προκαλεί αναστάτωση.

Άτομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση, υποστήριξαν χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ότι ο Πολωνός τουρίστας ήταν δύστροπος, εριστικός και δεν άκουγε κανέναν, αλλά ούτε και πειθαρχούσε στις υποδείξεις του πληρώματος. Μια έβαζε και μια έβγαζε εντελώς τη μάσκα προστασίας με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.

Το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και στους επιβάτες αποφεύχθηκε πάντως χάρη στη στάση που επέδειξαν ψυχραιμότεροι. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο Τμήμα. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη αλλά σε βάρος του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share