Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Νέο Κόσμο: Πυροβολισμοί έξω από καφετέρια

Τι συνέβη;

8 Σεπτεμβρίου 2020 18:04
Συναγερμός στο Νέο Κόσμο: Πυροβολισμοί έξω από καφετέρια

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Νέο Κόσμο καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από καφετέρια. Για το συμβάν ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής ο οποίος άκουσε τη φασαρία και ανησύχησε. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν συναγερμός είχε σημάνει και στα Εξάρχεια καθώς ένας άνδρας πυροβόλισε 8 φορές.

Επί τόπου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο, φτάνοντας οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έξω από το καφέ επί της οδού Κασομούλη στον Νέο Κόσμο δεν βρήκαν κανέναν από τα άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό. Στο σημείο εντοπίστηκε ένας κάλυκας από πιστόλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός.

Μαφιόζικη επίθεση στην Βούλα!

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βούλα.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στο πάρκινγκ έξω από το κατάστημα του φούρνου Ηπειρώτισσα.

Θύμα είναι ένας ημεδαπός, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στην κοιλιά από άγνωστο που επέβαινε σε διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπείο Βούλας. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν άγνωστη.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχψόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ενέδρα θανάτου κατά του Στέφανου Χίου: Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του!

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του ο δημοσιογράφος και εκδότης, Στέφανος Χίος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης περίμενε έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου στα Βριλήσσια και μόλις ο ίδιος εμφανίστηκε, τον πυροβόλησε δύο φορές, με μία σφαίρα να τον βρίσκει στον λαιμό, ενώ δύο σφαίρες χτύπησαν το αυτοκίνητο του εκδότη. Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share