Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δείτε τι θα κάνετε σήμερα 14/7 στην Αθήνα!

14 Ιουλίου 2011
Δείτε τι θα κάνετε σήμερα 14/7 στην Αθήνα!

Το Athens Magazine σας στέλνει στα καλύτερα στην Αθήνα σήμερα στις 14/7. Μάθετε για παραστάσεις, εκθέσεις, events που δεν πρέπει να χάσετε!

LIVE - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ

Η γενέθλια μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη,που διένυσε νικηφόρα το δύσκολο θεατρικό χειμώνα, με σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στη μουσική θεατρική σκηνή του πολυχώρου Αθηναϊς, ετοιμάζει τις αποσκευές της για μία θερινή διαδρομή, σε επιλεγμένα θέατρα της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

ΘΕΑΤΡΟ -ΠΟΛΕΔΟΜΙΑ #4: Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ

«Εγώ, το ον, το οργανικό, το εκουσίως κινούμενο, το σπονδυλωτό, το θηλαστικό, εγώ ο δίχειρ, ο άνθρωπος, το θήλυ, η Κοραλία, εγώ, δεν θα σωπάσω τώρα, όχι τώρα, δεν έχω ανάπαυση, όχι πια».

Οι στίχοι της ποιήτριας Κοραλίας Θεοτοκά προαναγγέλλουν την πτώση της από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έζησε δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιώργου Θεοτοκά.Με φόντο μια αστική ταράτσα -χώρο που τυπικά διαχωρίζει το δημόσιο από το ιδιωτικό- μια γυναίκα απευθύνει στο πλήθος το λόγο του ενός. Του καθενός που έρχεται αντιμέτωπος με τη ζωή και το νόημά της.

Συντελεστές:

Μουσική: Νίκος Βελιώτης

Φωτισμός: Αλέκος Γιάνναρος

Σκηνικά- κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Σύμβουλος Δραματουργίας: Μαριαλένα Μαμαρέλη

Α' βοηθός σκηνοθέτη: Ελίνα Ρίζου

Β' βοηθός σκηνοθέτη: Ματίνα Γράφου

14-16/7 Στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, τηλ. 210 3398600)
Εισ: € 20, €10Προπώληση από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσμαζόγλου, 2103272000), στις αλυσίδες βιβλιοπωλείων Ελευθερουδάκης, Παπασωτηρίου και online από το www.greekfestival.gr.
Διάρκεια: 60'

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ


Το φεστιβάλ Ρεματιάς για ακόμα μία χρονιά υποδέχεται στο καταπράσινο Ευριπίδειο θέατρο Χαλανδρίου δημιουργούς της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής. Aπόψε απολαύστε Φοίβο Δεληβοριά και Μπέιμπ Γκούρου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share