Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Βίκυ Σταμάτη: Δημοσίευσε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από το νοσοκομείο

Ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς

6 Σεπτεμβρίου 2020 17:22
Βίκυ Σταμάτη: Δημοσίευσε φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από το νοσοκομείο
Από Δανάη Πάλμου

Μία φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δημοσίευσε στο Facebook, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, μαζί με τις ευχαριστίες της στους γιατρούς που τον φρόντισαν.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, θέλησε με αυτόν τον τρόπο, να δείξει την ευγνωμοσύνη της αλλά και την ευγνωμοσύνη του άνδρα της, στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

«Ευχαριστώ Θερμά το Σισμανόγλειο και τους Εκπροσώπους του, Γιατρούς και Νοσηλευτές !!!!!!!! Ευχαριστώ μια λέξη που εμπεριέχει τα πάντα !!!! Με όση δύναμη του έχει απομείνει αισθάνεστε απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ο ίδιος !!!», γράφει χαρακτηριστικά.

ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο νοσοκομείο

Ο πρώην υπουργός εισήχθη στο Σισμανόγλειο με πνευμονία, στις 31 Ιουλίου και αρχικά αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος για κορωνοϊό. Ωστόσο το τεστ βγήκε αρνητικό. Ο πρώην υπουργός παρουσίαζε και καρδιακές αρρυθμίες. Στις 21 Αυγούστου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο φαίνεται να έχει εισαχθεί και πάλι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με τον κορυφαίο Υπουργό του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στο Σισμανόγλειο, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του.

Σύμφωνα με το ereportaz.gr ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε αιμοπτύσεις με αποτέλεσμα να θεωρηθεί αναγκαία η εκ νέου νοσηλεία του. Ο πρώην υπουργός νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας μέχρι το περασμένο Σάββατο (8/8) οπότε και πήρε εξιτήριο.

Εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Μάλιστα είχε υποβληθεί και σε τεστ για τον κορωνοϊό όπου βγήκε αρνητικός.

Το δημόσιο μήνυμα της Βίκυς Σταμάτη

Σε εξετάσεις για κορωνοϊό έχει υποβληθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αντιμετωπίζοντας συμπτώματα άτυπης πνευμονίας κι έχοντας εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τη Βίκυ Σταμάτη να «σπάει» τη σιωπή της.

Οι εξετάσεις που υποβάλλεται ο πρώην υπουργός είναι διαρκείς από τη στιγμή που εισήχθη στο Σισμανόγλειο με ιδιαίτερα ανησυχητικά συμπτώματα. Ο κ. Τσοχατζόπουλος πήγε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, είχε επαφή με το περιβάλλον και συνομιλούσε με τους γιατρούς, όμως, η κατάστασή του ήταν δύσκολη.

Ο πρώην υπουργός βρέθηκε στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ενδεχομένως να μεταφερθεί σε κλινική Covid-19.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος έδειχνε φανερά ταλαιπωρημένος.

Σημειώνεται ότι η υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο καιρό.

Πριν λίγους μήνες άλλωστε ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε μετά από επιπλοκές που εμφανίστηκαν στον οργανισμό του έπειτα από επέμβαση στον αυχένα.

Αρκετές φορές έχει αναφερθεί στα προβλήματά υγείας του, η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της είχε τονίσει ότι η υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε κατά την παρουσία του στις φυλακές.

Άκης Τσοχατζόπουλος Βίκυ Σταμάτη

«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά»

Το δικό της μήνυμα έστειλε δημόσια η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, με την ίδια να εύχεται την ανάρρωσή του, τονίζοντας πως επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον.

«Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Ακή.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε», σημειώνει η Βίκυ Σταμάτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share