Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στη Συγγρού: Πήγε να την περάσει κάθετα και τον παρέσυρε αμάξι

Απίστευτη η εικόνα

4 Σεπτεμβρίου 2020 22:50
Σοκαριστικό τροχαίο στη Συγγρού: Πήγε να την περάσει κάθετα και τον παρέσυρε αμάξι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, με έναν άνδρα να επιχειρεί να την περάσει κάθετα κι ένα αμάξι να τον παρασέρνει.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να διασχίζει αρχικά κάθετα το ρεύμα της ανόδου, περνώντας κυριολεκτικά ανάμεσα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, για να φτάσει στη κεντρική διαχωριστική νησίδα, ενώ μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κω με νεκρό οδηγό.

Στη συνέχεια και αφού πέρασε τη νησίδα, βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα της καθόδου.

Ο άνδρας ενώ βρισκόταν επί της λεωφόρου, στην οποία τα οχήματα κινούνται με υψηλές ταχύτητες, απέφυγε αρχικά ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια ένα μηχανάκι.

Ένα αμάξι όμως που ακολουθούσε δεν μπόρεσε να αποφύγει τον άνδρα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να τον πετάξει στον αέρα.

Ο άντρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς.

Δείτε το βίντεο:

Καραμπόλα στη λεωφόρο Κηφισίας - Ένας νεκρός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ με τρία ΙΧ αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά στο ύψος του ΚΑΤ.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα βρέθηκε ανάμεσα στα οχήματα με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένας τραυματισμός.

Το αριστερό ρεύμα της λεωφόρου έμεινε κλειστό για αρκετή ώρα. Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Θρήνος για την 41χρονη Μαρία - Σκοτώθηκε μπροστά στην αδελφή της σε φρικτό τροχαίο

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα, με απολογισμό μία νεκρή γυναίκα και τρεις τραυματίες…

Θρήνος για την Μαρία Δραγατογιάννη η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (30-08-2020) στον δρόμο προς Ελασσόνα, στη Λάρισα.

Η 41χρονη που καταγόταν από την Τσαριτσάνη αλλά εργαζόταν και διέμενε στη Λάρισα επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η αδελφή της και συγκρούστηκε υπό άγνωστες συνθήκες, μετωπικά με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε επίσης η αδερφή της 41χρονης Μαρίας, και άλλα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Πυροσβεστική) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά δυστυχώς η 41χρονη δεν τα κατάφερε.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share