Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός σε ηλικία 59 ετών

Απέραντη θλίψη...

4 Σεπτεμβρίου 2020 21:38
Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός σε ηλικία 59 ετών
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρήνο φέρνει ο θάνατος αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ στο έλεος του Θεού βρίσκεται αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός.

Ο Τουρκογερμανός ηθοποιός Μπιρόλ Ουνέλ, που υποδύθηκε τον πρώτο ρόλο στις ταινίες «Soul Kitchen» και «Head-On» (ελλ. τίτλος «Μαζί ποτέ»), πέθανε στο Βερολίνο σε ηλικία 59 ετών, ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το θέατρο Μαξίμ Γκόρκι του Βερολίνου.

«Δυστυχώς, μπορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο του Μπιρόλ Ουνέλ. Πέθανε χθες (Πέμπτη) στο Βερολίνο από τις συνέπειες μιας σοβαρής ασθένειας», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος του θεάτρου.

Ο Μπιρόλ Ουράλ γεννήθηκε στην Τουρκία το 19Θρήνο φέρνει ο θάνατος αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο61 και μετανάστευσε στη Γερμανία μαζί με τους γονείς του.

Τελείωσε τη δραματική σχολή του Ανόβερου και υποδύθηκε διάφορους ρόλους σε θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές, κυρίως στη διάσημη αστυνομική σειρά Tatort.

Όμως έγινε ευρύτερα γνωστός με τους ρόλους που υποδύθηκε στις ταινίες του Γερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου. Είχες ένα φως μέσα σου που πάντοτε με εξέπληττε», έγραψε ο Φατίχ Ακίν στο Instagram μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

Στο «Μαζί ποτέ» (2004) ο Ουνέλ ενσαρκώνει έναν περιθωριακό αλκοολικό που δέχεται να παντρευτεί μια νεαρή Γερμανίδα τουρκικής καταγωγής η οποία θέλει με κάθε τρόπο να ξεφύγει από την παραδοσιακή, θρησκευόμενη οικογένειά της.

Έλαβε πολλά βραβεία ερμηνείας στην Ευρώπη για τον ρόλο αυτόν ενώ η ταινία κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου (Μπερλινάλε).

Ο Ακίν και ο Ουνέλ θα ξανασυνεργαστούν το 2010 στο «Soul Kitchen», μια ωδή στην επιμειξία που έλαβε το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής στο φεστιβάλ της Βενετίας (Μόστρα). Στην ταινία, ο Ουνέλ υποδύεται τον οξύθυμο μάγειρα ενός εστιατορίου του Αμβούργου.

Κορωνοϊός: Θετικός o Ρόμπερτ Πάτινσον -Διακόπτονται τα γυρίσματα του Batman

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο ηθοποιός, Ρόμπερτ Πάτινσον, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τα γυρίσματα της ταινίας «Batman» να σταματήσουν προσωρινά, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Μετά την επιβεβαίωση της Warner Bros ότι μέλος της «παραγωγής» διαγνώστηκε θετικό στον ιό, πηγές ανέφεραν στο Vanity Fair ότι πρόκειται για τον πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον.

Πηγή μέσα από τα στούντιο δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail: «Μας έστειλαν ενημέρωση η οποία ανέφερε ότι μέλος της ομάδας είναι θετικό στον COVID-19. Ολοι το συζητούν. Δεν ξέρουμε ποιος είναι θετικός, αλλά η είδηση προκάλεσε χάος στο πρόγραμμα».

Η παύση των γυρισμάτων της ταινίας «Batman» έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά την επιστροφή των συντελεστών στο πλατό.Τα γυρίσματα διακόπηκαν και τον Μάρτιο, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share