Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Τραγική εξέλιξη με την υγεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Δύσκολες ώρες!

4 Σεπτεμβρίου 2020 13:32
Κορωνοϊός: Τραγική εξέλιξη με την υγεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο εισήχθη ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς έχει διαγνωστεί θετικός με κορωνοϊό. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία από τους γιατρούς του νοσοκομείου και διαγνώσθηκε πνευμονία σε πρώιμο στάδιο.

Ο Μπερλουσκόνι ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του στο Αρκόρε, βόρεια του Μιλάνου μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, οπότε και αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος του κόμματός του δήλωσε ότι η εισαγωγή του 83χρονου Μπερλουσκόνι έγινε για προληπτικούς λόγους. «Δεν μας ανησυχεί η κατάστασή του» είπε σύμφωνα με το Reuters.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ο «καβαλιέρε» παρουσίασε συμπτώματα που οι γιατροί έκριναν ότι χρειαζόταν να διερευνηθούν.

Θετικές στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί η σύντροφός του Μάρτα Φασίνα, βουλευτίνα του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, και δύο από τα παιδιά του, η 36χρονη Μπάρμπαρα και ο 31χρονος Λουίτζι.

Φρίκη: Το τελευταίο «αντίο» στα δίδυμα που έπνιξε ο πατέρας τους

Ένα αδιανόητο δράμα στην Ιταλία ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την κηδεία της μικρής Έλενα και του μικρού Ντιέγκο.

Ήταν αδερφάκια, δίδυμα, 12 ετών και είχαν μια μοίρα που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς. Συγκεκριμένα, η μητέρα τους, Ντανιέλα, έβαλε μπρος τη διαδικασία του διαζυγίου πριν ένα μήνα, με συνέπεια ο πατέρας τους, Μάριο, να φοβάται ότι δε θα του επιτραπεί να τα ξαναδεί.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της συζύγου του ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ο ίδιος δεν την πίστεψε ποτέ και τελικά έκανε κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία: Πήγε μια τριήμερη εκδρομή με τα παιδιά του στα βουνά της Λομβαρδίας και τελικά τα έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Μια ιστορία αντίστοιχη με τον 55χρονο πατέρα που είχε σκοτώσει τα παιδιά του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η κηδεία της Έλενα και του Ντιέγκο έγινε το Σάββατο στο Μιλάνο, με τη μητέρα τους να γράφει ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων…

«Αντίο μικρά μου, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω ότι δε θα μπορέσω να σας ξαναδώ, να σας αγκαλιάσω, να ακούσω τη φωνή σας καθώς με αποκαλείτε «μαμά». Σας αγκαλιάζω και σας λέω ότι όλα θα πάνε καλά, παρά το κακό που σας βρήκε. Ήμουν τυχερή που ήμουν μαμά σας. Ζητάω από όλους να σας θυμούνται με χαμόγελο και όχι με δάκρυα, γιατί έτσι θα θέλατε κι εσείς. Ξέρω ότι από εδώ και πέρα θα είστε στο πλευρό μου, το χαμόγελο σας θα μου κρατάει συντροφιά στις στιγμές φόβου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share