Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΠΑΣΟΚ - 3η Σεπτέμβρη: Εκδήλωση στο Ζάππειο

Διαφορετικό το κλίμα φέτος

4 Σεπτεμβρίου 2020 00:20
ΠΑΣΟΚ - 3η Σεπτέμβρη: Εκδήλωση στο Ζάππειο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ξεχωριστό εορτάστηκε φέτος η 3η Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο. Η πανδημία έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ο κόσμος έφτασε από νωρίς, αυτή τη φορά η ώρα ΠΑΣΟΚ, ήταν η σωστή ώρα με ελάχιστη διαφοροποίηση από τον αρχικό προγραμματισμό.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν καρέκλες αριθμημένες, ενώ συνολικά δεν ξεπερνούσαν τους 50, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ήταν στόχος της Τρικούπη να μπορέσει να παντρέψει τη βαριά κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ με το πιο μοντέρνο Κίνημα Αλλαγής.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Διάβασε τους χαιρετισμούς των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και των υπουργών Υγείας, Παρασκευά Αυγερινού, του ανθρώπου που οραματίστηκε το ΕΣΥ και του Απόστολου Κακλαμάνη.

Στην ομιλία της η κ. Γεννηματά, αφού έστρεψε τα βέλη της στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση, παρουσίασε 11 προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για την αναβάθμιση της Υγείας στη χώρα μας. Χαρακτηριστικό είναι, στο ολιγόλεπτο ρετρό ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε όλη η μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ για το ΕΣΥ με ανθρώπους που έζησαν το πριν αλλά και το μετά να καταθέτουν τις δικές τους μαρτυρίες. Στο ντοκιμαντέρ έγινε αναφορά και στις σημερινές συνθήκες του ΕΣΥ ενώ τονίστηκε και η θέση του Κινήματος Αλλαγής, που από καιρό έχει προτείνει οι εργαζόμενοι στην Υγεία να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Στις 11 προτάσεις η Τρικούπη υπερτονίζει την αναγκαιότητα της αναβάθμισης της Δημόσιας Υγείας. Ενώ, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, σύγχρονα λειτουργικά και ολοήμερα νοσοκομεία, προσλήψεις, την εφαρμογή της τηλεϊατρικής στα νησιά, αλλά και η ψυχική υγεία.

Δείτε το βίντεο-ντοκιμαντέρ του ΠΑΣΟΚ για το ΕΣΥ:

.

Το Ε.Σ.Υ. φέρει την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε, το έχτισε, το στήριξε. Ήρθε η ώρα της αναγέννησής του. #pasok46

Posted by ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής on Thursday, September 3, 2020

Πηγή: Protothema.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share