Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο σπιτιού

Βαριά τραυματισμένος

3 Σεπτεμβρίου 2020 18:55
Ηλιούπολη: Νεαρός έπεσε από τον τρίτο όροφο σπιτιού

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ένας νεαρός άνδρας, που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ηλιούπολη, στην οδό Ηπείρου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ και ο νεαρός άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του. Μάλιστα, ακόμα ένας άνδρας στο Άργος, είχε πέσει από το μπαλκόνι του, όταν έσκυψε να δει το αυτοκίνητό του.

Ηλιούπολη: Σε αργία ο εκπαιδευτικός που αποπλάνησε την 14χρονη με απόφαση της Κεραμέως

Σε αργία τέθηκε εκπαιδευτικός που αποπλάνησε την 14χρονη στην Ηλιούπολη, μετά από απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως .

Κατά του εκπαιδευτικού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση. Τα στοιχεία από τη δικογραφία δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο 44χρονος φυσικομαθηματικός πλησίασε τη μαθήτριά του, πώς για αρκετούς μήνες φερόταν σαν πατέρας της, μέχρι τη στιγμή που κέρδισε την εμπιστοσύνη της και αντικατέστησε την πατρική φιγούρα με αυτή του παιδόφιλου εραστή. Να υπενθυμίσουμε ότι την προσέγγιζε, παίρνοντας την από το σχολείο.

Το κορίτσι με τη βοήθεια που του προσέφεραν οι ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια όλο το σκηνικό που έζησε τον τελευταίο χρόνο και ήδη παρακολουθείται από ειδικούς, ώστε να ξεπεραστούν το ευκολότερο δυνατόν τα όσα βίωσε.

Ερέτρια: Έσβησαν το προφίλ στο Facebook του δάσκαλου που αποπλάνησε την 14χρονη - Συγκλονίζει πατέρας παιδιού

Μετά τις διαστάσεις που πήρε στην Ερέτρια και σε ολόκληρη την χώρα η αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, από την ηλικία των 12 ετών από τον δάσκαλο της στο δημοτικό, κάποιοι επέλεξαν να καλύψουν τα
πλούσια ίχνη του στα social media διαγράφοντας το προφίλ του από το Facebook.

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 51χρονου δάσκαλου της Στ Δημοτικού στο 1ο δημοτικό σχολείο Ερέτριας, οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις του έκαναν “φτερά” μέσα από την προσωπική του σελίδα, λες και κάποιοι ακόμα και τώρα προσπαθούν να προστατέψουν το κοινωνικό του status.

Ωστόσο η εικόνα του εξακολουθεί να υπάρχει μέσα από την σελίδα της χορωδιακής ομάδας, όπου είχε την ευθύνη και με την οποία διοργάνωνε συχνά πυκνά διάφορα event, από χορωδιακά φεστιβάλ και μουσικές βραδιές μέχρι
εκδρομές. Αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που ο δάσκαλος καταφέρει να αναρριχηθεί στην κοινωνική πυραμίδα της μικρής κοινωνίας και να θεωρείται μέχρι και πριν την σύλληψη του υπεράνω υποψίας.

Αυτό αναφέρει και σε ανάρτηση του ένας από τους γονείς των μαθητών του στο Facebook, ο οποίος γράφει για το προφίλ του: “Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Ο συγκεκριμένος ήταν δάσκαλος του γιου μου στο δημοτικό, και όπως η πλειοψηφία των μαθητών του (ιδιαίτερα των κοριτσιών) που κρεμόντουσαν από τα χείλη του, έτσι ήταν και ο δικός μου. Τα παιδιά τον είχαν πρότυπο, ευπαρουσίαστος, προοδευτικός με μια ωραία οικογένεια.

Παρ ́όλ ́αυτά θυμάμαι από τότε, ότι η μεγάλη οικειότητα που είχε ιδιαίτερα με τα κοριτσάκια δεν μου φαινόταν και πολύ φυσιολογική, που να φανταστώ ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλά…”

Σε βάρος του 51χρονου δάσκαλου με καταγωγή από την Πάφο της Κύπρου, που το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (9 Ιουλίου 2020) κρίθηκε προφυλακιστέος, ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο
που συμπλήρωσε τα δώδεκα, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share