Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Τάσος Μπάνος

Θρήνος

3 Σεπτεμβρίου 2020 00:20
Πέθανε ο Τάσος Μπάνος

Εφυγε από τη ζωή ο νομικός σύμβουλος του κράτους Τάσος Μπάνος έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ωστόσο, θρήνος ξέσπασε λίγο νωρίτερα και στο χώρο του θεάματος καθώς έφυγε από τη ζωή η Ιουλία Σταυρίδου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Εφυγε πριν από λίγο, πρόωρα, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο, ο Τάσος Μπάνος, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους. Ενας από τους ευφυέστερους και ευρηματικότερους νομικούς που έχω γνωρίσει. Ενας πραγματικός λειτουργός του δημοσίου συμφέροντος. Ένας ενεργός πολίτης με συνείδηση της Ιστορίας. Ένας γνήσιος και ευαίσθητος διανοούμενος.
Ο Τάσος Μπάνος ήταν σταθερό σημείο αναφοράς όλα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Πάντα στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για τη διάσωση της χώρας και την παραμονή της στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Πάντα έτοιμος, πάντα χρήσιμος, πάντα σεμνός και διακριτικός αλλά με ισχυρές απόψεις Πιστός στις πεποιθήσεις του και στις αρχές της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Ο γιος του, η οικογένεια και οι φίλοι του θα κρατήσουν τον θησαυρό της μνήμης του. Ο Τάσος Μπάνος αναλώθηκε όμως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και αυτό εύχομαι να το μάθει και να το θυμάται ένας πολύ ευρύτερος κύκλος ανθρώπων στον τόπο μας».

Έφυγε πριν από λίγο, πρόωρα, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο, ο Τάσος Μπάνος, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους. Ένας...

Posted by Evaggelos Venizelos on Wednesday, September 2, 2020

Πέθανε ο θρυλικός DJ, Έρικ Μορίλο

Ο θρυλικός DJ Έρικ Μορίλο πέθανε σε ηλικία 49 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο dj από την Κολομβία ήταν πιο γνωστός για το hit "I Like To Move It" το 1993.

Ο ιστότοπος των ΗΠΑ TMZ ανέφερε ότι το πτώμα του βρέθηκε την Τρίτη το πρωί στο Μαϊάμι. Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του, είναι ασαφείς, ενώ την ίδια ώρα πασίγνωστος τραγουδιστής παλεύει με τον κορωνοϊό.

Ο θάνατός του έρχεται μόλις ένα μήνα μετά τη σύλληψή του στο Μαϊάμι για σ3ξουαλική παρενόχληση. Έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο Μορίλο αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά ένα τεστ DNA που έγινε για να διαπιστωθεί αν ήταν ο υπαίτιος για τον βιασμό που κατηγορείτο, είχε βγει θετικό, σύμφωνα με το Local10 News του Μαϊάμι.

Ο Μορίλο αναδείχθηκε τρεις φορές νικητής του DJ Best House DJ Awards και τρεις φορές νικητής του Best International DJ. Έπαιζε συχνά στην Ίμπιζα.

Συνελήφθη όταν μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από αυτόν στην κατοικία του στο Miami Beach τον Δεκέμβριο του 2019.

Οι ντετέκτιβ λένε ότι ο Μορίλο και η κατηγορούμενη δούλευαν και οι δύο ως DJs σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Star Island. Το θύμα είπε στους ντετέκτιβ ότι ο Μορίλο «έκανε αρκετές προσπάθειες, αλλά εκείνη αρνήθηκε».

Ανέφερε επίσης ότι μέθυσε και βρήκε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι για να κοιμηθεί μόνη της, ενώ όταν ξύπνησε τον βρήκε γυμνό δίπλα της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share