Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Επιμένει ο μίνι καύσωνας με εξαίρεση..." - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική πρόγνωση

2 Σεπτεμβρίου 2020 16:10

Το δελτίου καιρού παρουσίασε ο έμπειρος μετεωρολόγος Σάκης Αρναύτογλου στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για "επιμονή" του καύσωνα και το υψηλών θερμοκρασιών, ενώ λίγο νωρίτερα πρόβλεψη για συνέχεια στην καλοκαιρία έκανε και ο Τάσος Αρνιακός, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειδυτικοί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας 3-4 και τοπικά έως και 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους έως και τους 36 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

«Η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει περισσότερο από...» - Πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη

Καιρός σήμερα: Η Χριστίνα Σούζη έκανε την πρόγνωση του καιρού στον ΣΚΑΪ και ανέφερε το πότε θα αρχίσει να πέφτει περισσότερο η θερμοκρασία, ενώ και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μας προειδοποιεί για το πότε έρχεται το φθινόπωρο.

Για σήμερα (2/9) θα υπάρξουν μόνο στα βόρεια ορισμένες μπόρες στα ορεινά, με τους ανέμους έως 6 μποφόρ και τον υδράργυρο να φτάνει τους 37 βαθμούς, ενώ η ίδια κατάσταση θα ισχύσει μέχρι το Σάββατο (5/9).

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Ένας... διαφορετικός καιρός από την Ναταλί Κακκαβά - Τα δάκρυα και το φιλί του Γρηγόρη Γκουντάρα

Ένα... διαφορετικό καιρό παρουσίασε αυτή την φορά η Ναταλί Κακκαβά στο Open και ήταν συγκινητικός, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τα δάκρυά της εξαιτίας του γεγονότος, ότι η ίδια και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα αποχωρήσουν από το «Καλοκαίρι #not» μετά την Παρασκευή (4/9).

Ο σύζυγός της, πάντως, έσπευσε να σταθεί στο πλάι της, όπως κάνει κάνει, δίνοντάς της κι ένα ωραίο φιλί. Με αυτό τον τρόπο και με το δάκρυ της να έχει κυλήσει, η μετεωρολόγος συνέχισε με την πρόγνωση του καιρού.

Για σήμερα (2/9) οι συνθήκες παραμένουν αίθριες, με τους ανέμους έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 36 βαθμούς. Παρόμοιες συνθήκες θα υπάρξουν και τις επόμενες μέρες και το Σαββατοκύριακο θα έρθει μια ουσιώδης ανάσα δροσιάς, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προαναγγέλλει πότε θα έρθει το φθινόπωρο.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share