Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας: Προβλήματα σε Κηφισίας και Κηφισό

Δείτε εδώ τι συμβαίνει

31 Αυγούστου 2020 10:40
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας: Προβλήματα σε Κηφισίας και Κηφισό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μποτιλιάρισμα υπάρχει αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αθήνας, με το «έμφραγμα» να αφορά περισσότερο τις Λεωφόρους Κηφισίας και Κηφισού, που έχουν τα περισσότερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Κηφισίας, από το Ψυχικό μέχρι και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου τα οχήματα κινούνται σημειωτόν. Η επιστροφή του μεγάλου κύματος των εκδρομέων του Αυγούστου σήμανε και την κατακόρυφη αύξηση των οχημάτων που κινούνται στους δρόμους με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πολλά προβλήματα σε πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ πρόσφατα επικράτησε χάος λόγω ατυχήματος στο οδόστρωμα.

Με προβλήματα διεξάγεται η κίνηση και στον Κηφισό στο κομμάτι Νέα Φιλαδέλφεια - ΚΤΕΛ τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο της Εθνικής Οδού.

Δείτε εδώ τι συμβαίνει:

Πρωινό σοκ στην Αθήνα: Αυτοκίνητο διέλυσε κατάστημα στην Ακαδημίας

Αντιμέτωποι με ένα... πρωινό τροχαίο σοκ ήρθαν οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας, με ένα αυτοκίνητο να «μπουκάρει» και να διαλύει κατάστημα στην Ακαδημίας 31.

Ο οδηγός του οχήματος από το Πακιστάν έχασε τον έλεγχο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και κατέληξε μέσα στο κατάστημα, στο οποίο προκάλεσε μεγάλες ζημιές, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε σοκαριστικό τροχαίο στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open ο οδηγός -που είναι εκτός κινδύνου- δεν φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς θα είχε συλληφθεί από την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο.

Στην περιοχή έσπευσαν επίσης η Πυροσβεστική και ένας γερανός, προκειμένου να απομακρύνει το αυτοκίνητο από το κατάστημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share