Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός στο «Αττικόν»: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

31 Αυγούστου 2020 08:09
Πανικός στο «Αττικόν»: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός στο νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και μετά αυτοκτόνησε, πηδώντας από τον 5ο όροφο.

Ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου και, όπως αναφέρεται, επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία νοσηλεύτρια τραυματίζοντάς την βαριά, πριν πηδήξει στο κενό από τον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, δίνοντας τέλος στη ζωή του, ενώ προ ημερών αντίστοιχο θρίλερ υπήρξε στην Κέρκυρα με τη μητέρα ενός βρέφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καρδιολογική κλινική βρίσκεται στον 1ο όροφο, ενώ το συμβάν έλαβε χώρα στον 5ο όροφο του νοσοκομείου. Την είδηση έδωσε στον «αέρα» του Open TV, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

Σοκ στο Άργος: 20χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του

Ένας 20χρονος στο Άργος έκοψε το νήμα της ζωής του, το πρωί της Τρίτης. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, από την αυτοκτονία του νέου.

Ακόμα ένα γεγονός που αναστατώνει το Άργος, μετά και από τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός και δεμένος με μονωτική ταινία.Τον νεαρό βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο σπίτι του η οικογένειά του και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι Αρχές εξετάζουν την αιτία που ο 20χρονος οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Σοκ στην Αργολίδα: 53χρονος αυτοκτόνησε με μαχαίρι στο σπίτι του

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Αργολίδας ο θάνατος ενός 53χρονου, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει στο σπίτι του στην Νέα Κίο στο Άργος με μαχαίρι.

Το άψυχο σώμα, σύμφωνα με το argonafllia.gr, εντόπισαν οι συγγενείς του μέσα στο σπίτι του, σήμερα (2/6), στις 08.00 το πρωί, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ σε έτερη τραγωδία στην Ηλεία, άνδρας αυτοκτόνησε λόγω του θανάτου της συζύγου του. Δίπλα του βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τον άνδρα να προχωρήσει στο τραγικό αυτό γεγονός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 53χρονο στον Νοσοκομείο του Άργους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share