Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Παγκράτι: Φωτιά σε διαμέρισμα

Απεγκλώβισαν μια γυναίκα

29 Αυγούστου 2020 16:45
Συναγερμός στο Παγκράτι: Φωτιά σε διαμέρισμα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πριν από λίγο, η κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα και απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, επί της οδού Αλκέτου, στο Παγκράτι Αττικής.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Μάλιστα, είναι το δεύτερο διαμέρισμα στην Αθήνα, που τυλίγεται σήμερα στις φλόγες.

Φωτιά στο Πέραμα

Πυρκαγιά μαίνεται σε βραχώδη έκταση, κοντά στη Λεωφόρου Σχιστού, στο Πέραμα. Ενώ, φωτιά ξέσπασε νωρίτερα και στην Κρήτη.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 28 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δέκα οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι η φωτιά δεν βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Φωτιά στο Αγρίνιο

Φωτιά ξέσπασε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τρίτης (25/8) και, συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στο Παραδείσι. Πρόκειται για περιοχή δυτικά του Ευήνου, πίσω από την θέση ραντάρ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση 27 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 8 οχήματα, 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη, ενώ μάχη δίνεται με τις φλόγες και στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η φωτιά που καίει χαμηλή βλάστηση, είναι αρκετά δύσκολη στην αντιμετώπισή της, καθώς στην περιοχή δεν υπάρχουν δρόμοι για να επιχειρήσουν οι άνδρες της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Θρίλερ στην Αχαΐα: Ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα

Θρίλερ επικρατεί στην Αχαΐα και την περιοχή των Μεντζένων, καθώς ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα, ο οποίος τώρα χειρουργείται στο πόδι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας που συμμετείχε στη κατάσβεση της φωτιάς στην Καλλιθέα, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εκφόρτωσης ερπυστριοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής κοντά στην Πλατανόβρυση, προκειμένου να ξεκινήσει διαδικασία δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών. Το όχημα υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον τραυματίσει σοβαρά στα πόδια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στον νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με πληροφορίες,έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο πόδι και αυτή τη στιγμή χειρουργείται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου.

Φωτιά στην Άνδρο

Φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Άνδρο, και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία. Η πυρκαγιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή Συνετιο στο Κορθι της Άνδρου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης επιχειρούν και εθελοντές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share