Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία: 7χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στην κρεμασμένη μητέρα του

Σοκ στην Αγγλία

28 Αυγούστου 2020 14:20
Τραγωδία: 7χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στην κρεμασμένη μητέρα του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια απίστευτη τραγωδία γράφτηκε τελικά στο Λονδίνο, αφού ένα 7χρονο παιδί που αγνοείτο, βρέθηκε νεκρό στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του, η οποία μάλιστα ήταν κρεμασμένη.

Η είδηση έχει σοκάρει ολόκληρη την Αγγλία κι έχει προκαλέσει πανικό, με την 35χρονη Γιούλια Γκόκτσενταγκ με τον γιο της, Τιμούρ, να έχουν εξαφανιστεί επισήμως από τις 12 Αυγούστου και να εντοπίζονται, τελικά, από την Αστυνομία σε αυτή την κατάσταση, ενώ πρόσφατα 3χρονο παιδί έζησε αδιανόητη φρίκη.

Οι Αρχές αναζητούν τα αίτια του θανάτου και των δύο, με το πιο βασικό σενάριο να είναι πως η μητέρα σκότωσε το παιδί και ύστερα αυτοκτόνησε, αλλά επιφυλάσσονται για να βρουν απαντήσεις στο κόστους 687.000 λιρών σπίτι τους.

Σοκ: Μητέρα 6 παιδιών πέθανε από κορωνοϊό

Σοκ φέρνει μια νέα ιστορία για τον κορωνοϊό, με μια μητέρα έξι παιδιών να πεθαίνει από τον φονικό ιό, ενώ όλα τα παιδιά της έχουν βρεθεί θετικά.

Να σημειωθεί ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες, με την 43χρονη Brenda Martinez, να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, τη στιγμή που σε περιοχή της χώρας μοιάζει... να μην υπολογίζουν την πανδημία.

Η 43χρονη είχε διαγνωστεί εδώ και αρκετά χρόνια με διαβήτη. Η Brenda αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα και παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι της, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η Brenda είχε υποκείμενο νόσημα, καθώς εδώ και χρόνια είχε διαβήτη. Όμως το πλέον ανησυχητικό είναι πως και τα έξι παιδιά της βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, δείγμα του πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η διασπορά του.

Όπως μετέδωσε το CBS, και τα έξι παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 19, είναι καλά στην υγεία τους.

«Βόμβα» στη Βρετανία: «Παραιτείται λόγω κορωνοϊού ο Μπόρις Τζόνσον»

«Βόμβα» έπεσε στη Βρετανία, αφού έντονα κυκλοφορεί η φήμη περί παραίτησης του Μπόρις Τζόνσον ως πρωθυπουργός εξαιτίας του κορωνοϊού, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να... μαζέψει την κατάσταση που προέκυψε εξαιτίας διαρροής... εκ των έσω.

Συγκεκριμένα, ο πεθερός του Ντόμινικ Κάμινγκς, Σερ Χάμφρεϊ Ουέικφιλντ, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο πρωθυπουργός της χώρας θα παραιτηθεί εντός έξι μηνών. Ο λόγος είναι η δυσκολία του στο να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ιού στην υγεία του, έχοντας περάσει μια μεγάλη περιπέτεια πριν από λίγο καιρό, ενώ ο πατέρας του ήρθε στην Ελλάδα πρόσφατα... παραβαίνοντας κανόνες.

Ο Τζόνσον, άλλωστε, γύρισε στη δουλειά προτού αναρρώσει πλήρως από τον ιό, ο οποίος τον είχε χτυπήσει «βαριά» και ενδέχεται ακόμη και τώρα να μην μπορεί να εξασκήσει πλήρως τα καθήκοντά του. Ο πεθερός του στρατηγικού του συμβούλου τον παρομοίασε με... άλογο, λέγοντας πως «αν φέρεις ένα άλογο πίσω τραυματισμένο, τότε δε θα αναρρώσει ποτέ».

Η Ντάουνινγκ Στριτ, από την πλευρά της, αρνείται κατηγορηματικά ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Μένει να φανεί, όμως, αν στο επόμενο διάστημα ο Μπόρις Τζόνσον βρεθεί προς σπουδαίας απόφασης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share