Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Κυκλοφορούσε ελεύθερος... με έξι κατηγορίες εναντίον του

Για ποιο λόγο δε βρισκόταν κρατούμενος;

27 Αυγούστου 2020 13:50
Αδιανόητο: Κυκλοφορούσε ελεύθερος... με έξι κατηγορίες εναντίον του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Αδιανόητο, εκτός της απόδρασης κρατούμενου από το ΑΤ Ομόνοιας, είναι αυτό που συνέβαινε με 54χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε εντελώς συμπτωματικό έλεγχο, καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερος και... σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ εκκρεμούσαν εις βάρος του έξι κατηγορίες.

Ο φυγόποινος συνελήφθη και προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών, 23 μηνών και 27 ημερών που του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών και παράβαση του νόμου περί Δημοσίων εσόδων.

Θρίλερ στην Κύπρο: Βρέθηκε πτώμα 64χρονου σε προχωρημένη σήψη - Συνέλαβαν τον 25χρονο γιο του

Θρίλερ υπήρξε στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε το πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα (24/8) το πρωί, του εντοπισμού του πτώματος είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης από φιλικό πρόσωπο 64χρονου ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο σημείο εντοπισμού μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Ν. Χαραλάμπους και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία, κατά την οποία ηγέρθησαν υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας. Κρίθηκε αναγκαία η άμεση διενέργεια νεκροτομής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στη σορό υπήρχαν πέντε τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και ανακρίσεων, ο 25χρονος γιος του θύματος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9/8/2020, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στις σχέσεις τους. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες.

Αδιανόητο: Πέθανε στο σούπερ μάρκετ και... τον σκέπασαν με ομπρέλες

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη σε σούπερ μάρκετ στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, καθώς άνδρας πέθανε μέσα σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας, αλλά το πτώμα του βρέθηκε παρατημένο στο πάτωμα, μιας και τον είχαν... σκεπάσει με ομπρέλες.

Το συμβάν αυτό χρονολογείται από τις 14 Αυγούστου, όμως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν αναρτήθηκαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και οι περισσότεροι χρήστες να διαμαρτύρονται γιατί αφέθηκε έτσι ο νεκρός και γιατί δεν έκλεισε το κατάστημα αμέσως.

Η αλυσίδα ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη 19 Αυγούστου, λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων. «Η εταιρεία έκανε λάθος επειδή δεν έκλεισε αμέσως το υποκατάστημα, εν αναμονή των υπαλλήλων του γραφείου τελετών» αλλά και επειδή δεν σεβάστηκε όπως έπρεπε τον νεκρό.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο άνδρας δεν ήταν πελάτης αλλά ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Αφού πέθανε, η εταρεία «ακολούθησε τις οδηγίες να μην μετακινήσει το πτώμα από το σημείο». «Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να την στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share