Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρωσία: Έκρηξη σε κτίριο - Φωτιά σε τρεις ορόφους

Δεν υπάρχουν τραυματίες

26 Αυγούστου 2020 11:25
Ρωσία: Έκρηξη σε κτίριο - Φωτιά σε τρεις ορόφους

Έκρηξη φυσικού αερίου σημειώθηκε πριν λίγο σε πενταόροφο κτίριο της Μόσχας στην Ρωσία, και τρεις όροφοι έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του κτηρίου, ενώ μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια 13 άνθρωποι και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Να υπενθυμίσουμε ότι από έκρηξη που σημειώθηκε σε πλοίο στην Κρήτη, είχε σαν αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει την ζωή του.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι

Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο, καθώς σημειώθηκε έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι της πόλης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Cretalive.gr, τουλάχιστον 4 άτομα με το ένα εξ αυτών διασωληνωμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/8), ενώ τον τρόμο έσπειρε άλλη μια ισχυρή έκρηξη στη Δραπετσώνα νωρίτερα.

Τραγωδία στην Αραβική Θάλασσα: Ένας νεκρός από την φωτιά στο ελληνικό πλοίο

Σε τραγωδία εξελίσσεται η φωτιά στο ελληνικό πλοίο, που πλέει στην Αραβική Θάλασσα, καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ υπάρχει ο 55χρονος μηχανικός είναι νεκρός από το περιστατικό, ενώ ένας 26χρονος έχει ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του και τραυματίας, με την αγωνία να επικρατεί για τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι το φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη», υπό ελληνική σημαία, τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ έπλεε στην Αραβική Θάλασσα.

Το «Φανερωμένη» κατευθυνόταν, κενό φορτίου, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Αφρική και έχει πλήρωμα 18 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 4:00 ώρα Ελλάδο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share