Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χειρουργείο για τον Αλέξη Γεωργούλη

Μετά από ατύχημα

26 Αυγούστου 2020 10:22
Χειρουργείο για τον Αλέξη Γεωργούλη

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, ο Αλέξης Γεωργούλης χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία μετά το χειρουργείο, όπου τον βλέπουμε με γύψο και πατερίτσες, και στη λεζάντα αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στον Όλυμπο. Αποτελεί ακόμα ένα πρόσωπο της showbiz που η ζωή του μπήκε σε κίνδυνο, αφού έγινε γνωστό ότι και η Αγγελική Ηλιάδη μάχεται με τον κορωνοϊό.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών», έγραψε.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Λέτσε, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βρέθηκε θετικός στον Covid-19 μετά τις εξετάσεις που έκανε στην Ελλάδα, προτού μεταβεί στην Ιταλία.

Ο 29χρονος χαφ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και δεν θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους. Να υπενθυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο Γιουσέιν Μπόλτ.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιουσέιν Μπολτ

Ο σπουδαίος Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σε τεστ που έκανε πριν από μερικές ημέρες και τα αποτελέσματά του έγιναν γνωστά την Κυριακή (23/8).

Μάλιστα, τα άσχημα μαντάτα έρχονται λίγα 24ωρα μετά το πάρτι γενεθλίων που έκανε στη χώρα του και υπήρχαν αρκετοί καλεσμένοι, όπου μεταξύ τους ήταν και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Όπως είναι φυσικό, ο Τζαμαϊκανός ρέκορντμαν θα μπει σε καραντίνα για το προσεχές διάστημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share