Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έκλεισε κατάστημα Σκλαβενίτη

Εντοπίστηκε κρούσμα

25 Αυγούστου 2020 08:44
Έκλεισε κατάστημα Σκλαβενίτη

Ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα παρέμεινε κλειστό για μια μέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του ομίλου στη Βόρεια Ελλάδα, το συγκεκριμένο κατάστημα θα παρέμεινε κλειστό την Δευτέρα 24 Αυγούστου, όπως συνέβη και σε κατάστημα των Lidl.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι ζητούν να τεθεί άμεσα σε καραντίνα δύο εβδομάδων το σύνολο των εργαζομένων του εν λόγω καταστήματος, να πραγματοποιηθούν τεστ για τον ιό σε όλο το προσωπικό του καταστήματος, να διεξάγονται -όσο διαρκεί η πανδημία- δειγματοληπτικοί περιοδικοί έλεγχοι με ευθύνη και έξοδα της εταιρείας και στο υπόλοιπο προσωπικό πανελλαδικά, να διασφαλίζονται πλήρως οι αποδοχές τους για όσο διάστημα διαρκεί η απουσία απ’ τη δουλειά των συναδέλφων που τίθενται σε καραντίνα, να καταβληθεί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και να τηρούνται στο ακέραιο όλα τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.

Σκλαβενίτης προσφορά: Το προϊόν που διατηρεί την οικογένειά σας κοστίζει κάτω από 2€

Μια εξαιρετική προσφορά υπάρχει στον Σκλαβενίτη τις τελευταίες μέρες, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να σας δίνει με κάτω από 2€ ένα προϊόν, το οποίο διατηρεί καθημερινά την οικογένειά σας.

Η αλυσίδα πάντοτε δείχνει κατανόηση στις καταναλωτικές ανάγκες του κοινού, προχωρώντας σε αντίστοιχες προσφορές και, μάλιστα, σε αγαστή συνεργασία με το e-food, από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα και να έρθουν στην πόρτα σας, ενώ κυκλοφορεί κι ένα υπέροχο προϊόν ομορφιάς για τις γυναίκες.

Σε μια ακόμη σπουδαία προσφορά, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε γάλα του 1.5 λίτρου με κάτω από 2€ σε εγνωσμένης αξίας μάρκα. Πρόκειται για το γάλα «mmmilk», το οποίο έχει 16% έκπτωση και, από 2.26€ βρίσκεται μόλις στο 1.90€.

Μπορείτε, λοιπόν, αυτές τις μέρες να επωφεληθείτε της ευκαιρίας αυτής και να φέρετε στην οικογένειά σας αυτό το προϊόν, που τη διατηρεί κάθε μέρα και σε πολλά γεύματα της ημέρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share