Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρή η 74χρονη αγνοούμενη κολυμβήτρια

Αγνοείτο από εχθές

24 Αυγούστου 2020 21:20
Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρή η 74χρονη αγνοούμενη κολυμβήτρια

Νεκρή εντοπίστηκε η 74χρονη αγνοούμενη κολυμβήτρια στη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Φλεβών. Η γυναίκα είχε πάει χθες το απόγευμα για κολύμπι στην παλαιά παραλία Βουλιαγμένης.

Η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ άμεσα τέθηκε χθες σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Στις έρευνες συνέδραμαν ακόμη η ελληνική ομάδα διάσωσης καθώς και ιδιώτες δύτες.

Τελικά η άτυχη κολυμβήτρια εντοπίστηκε σήμερα από ιδιωτικό σκάφος και η σορός της μεταφέρθηκε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Να σημειωθεί ότι η λίμνη στη Βουλιαγμένη έκλεισε λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Πέθανε ο Θωμάς Παπανδρέου

Απέραντη θλίψη «σκέπασε» την κοινωνία της Λαμίας, καθώς ο Θωμάς Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Θωμάς μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιάννη, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκαν με αυτό που αγαπούσαν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Τη μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έγιναν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες Dj, παραμένοντας στο χώρο για περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ για τον ίδιο λόγο βιώνει «βαρύ» πένθος ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο Θωμάς ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας ανθρώπου, που σε κέρδιζε με την ευγένειά του, τον επαγγελματισμό του και την ταπεινότητά του, αφού ήταν ηπίων τόνων και προτιμούσε να εκφράζεται περισσότερο μέσα από τη μουσική.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ήθος του και τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του.

Ο Θωμάς Παπανδρέου ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Πηγή: Radio-net.gr

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του πρώην κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, Τζακ Σέρμαν σε ηλικία 64 ετών.

Η μπάντα ανακοίνωσε το θάνατο του Σερμαν την Παρασκευή σε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλώντας τον «μοναδικό».

Ο Σέρμαν έπαιξε στο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας και συνέβαλε στα άλμπουμ τους Freaky Styley, Mother’s Milk και The Abbey Road EP.

«Εμείς από την οικογένεια RHCP θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Τζακ Σέρμαν να ταξιδέψει ομαλά στους πέρα κόσμους, που περνάει», έγραψε η μπάντα στο Instagram.

Προσθέτοντας: «Ο Τζακ έπαιξε στο ντεμπούτο- άλμπουμ μας καθώς και στην πρώτη μας περιοδεία στις ΗΠΑ. Ήταν μοναδικός και τον ευχαριστούμε για όλες τις καλές, κακές και ενδιάμεσες στιγμές. ”

Ο Σερμαν αντικατέστησε τον Χίλελ Σλόβακ στο ντεμπούτο άλμπουμ του 1983 και στο επόμενο Freaky Styley, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Σλόβακ πριν το τελευταίο κυκλοφορήσει.

Αν και η δουλειά του με τους Red Hot Chili Peppers θεωρείται αξιοσημείωτη από τους οπαδούς, δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτούς όταν το συγκρότημα εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2012 γεγονός που τον είχε πειράξει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share