Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απέραντη θλίψη: Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Πένθος...

24 Αυγούστου 2020 12:02
Απέραντη θλίψη: Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απέραντη θλίψη φέρνει ο θάνατος του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 79 ετών, με τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή να σκορπά πένθος στην χώρα.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λίγο μετά τις 11 το βράδυ χθες (23/8) πέθανε ο ερμηνευτής, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα.

Η καρδιά του σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε άλλο, επιβαρυμένη και αυτή από τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αυτή η εμβληματική φωνή, ενώ προ ημερών κορυφαίος τραγουδιστής πέθανε από κορωνοϊό.

Φωνή που απογείωσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον περίφημο «Δρόμο», τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών, με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 1.500.000 αντίτυπα, αν και δημοσιεύματα λένε ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος.

Τραγικό: Τραγουδιστής μετέδωσε ζωντανά το θάνατό του

Τραγικό είναι αυτό, που συνέβη σε Ρουμάνο τραγουδιστή, ο οποίος μετέδωσε ζωντανά το θάνατό του, αφού την ώρα που έκανε live συγκρούστηκε με τρένο πάνω σε διάβαση.

Σύμφωνα με το υλικό ο 29χρονος Tavy Pustiu χόρευε στη θέση του ενώ πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η 24χρονη γυναίκα του, η οποία σταμάτησε στη διάβαση κοίταξε αριστερά και δεξιά αλλά δεν είδε το τρένο. Ο τραγουδιστής βλέπει τελευταία στιγμή το τρένο να έρχεται κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζαν τις ράγες και αφήνει μία τρομαγμένη κραυγή.

Το τρένο χτύπησε το αυτοκίνητο στα πλάγια, ξεριζώνοντας κυριολεκτικά την οροφή και καταστρέφοντας την πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν ο 29χρονος. Και οι δύο αερόσακοι άνοιξαν ενώ το παρμπρίζ διαλύθηκε. Οι αρχές στην κομητεία της Πράχοβα επιβεβαίωσαν ότι ο Pustiu σκοτώθηκε στο σημείο, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δολοφόνησαν γνωστό τραγουδιστή - Τον «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου (Video)

Δολοφονία διάσημου ράπερ-τραγουδιστή συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς μετά από ενέδρα θανάτου έπεσε νεκρός ο FBG Duck. Μαζί με τον νεαρό ράπερ ήταν δυο ακόμη άτομα, τα οποία νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Σικάγο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ράπερ και οι φίλοι του ψώνιζαν, όταν ένα όχημα με τέσσερις ένοπλους σταμάτησε δίπλα τους, κατέβηκαν 5 ένοπλοι και κυριολεκτικά... γάζωσαν την παρέα.

Το σοκαριστικό περιστατικό υπάρχει σε κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία ελπίζει πως θα δώσει απαντήσεις για τις ταυτότητες των δραστών.

«Είχαμε τον πυροβολισμό τριών ανδρών. Ένα όχημα σταμάτησε και οι ένοπλοι που κατέβηκαν πυροβόλησαν τους άνδρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένας εξ αυτών», ανέφερε ο σερίφης Daniel O'Shea.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούνιο του 2018, ο FBG Duck είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης, ωστόσο τότε είχε σωθεί καθώς οι σφαίρες τον είχαν βρει στον ώμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share