Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/08)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

23 Αυγούστου 2020 12:15
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/08)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 23/08! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open.

Κεντρικό θέμα των εφημερίδων είναι η ανησυχία για την έξαρση του κορωνοϊού που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα, ενώ και τα ελληνοτουρκικά βρίσκονται αρκετά υψηλά στην επικαιρότητα.

Δείτε το βίντεο με τα πρωτοσέλιδα παρακάτω:

Ο καιρός σήμερα (23/08)

Καιρός σήμερα: Στα ύψη θα φτάσει το θερμόμετρο σχεδόν σε όλη τη χώρα. Μέγιστες θερμοκρασίες έως 38-39 βαθμούς τοπικά. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικότερα σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή λίγες μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα, όπως τόνισε και ο Τάσος Αρνιακός.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι στα ορεινά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα παραθαλάσσια πρόσκαιρα την ημέρα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς, από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και το πρωί έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 και τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share