Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

«200 στρέμματα δασικής...» - Βολές Γιώργου Τράγκα κατά της Κυβέρνησης

Όλα όσα είπε

19 Αυγούστου 2020 12:40
«200 στρέμματα δασικής...» - Βολές Γιώργου Τράγκα κατά της Κυβέρνησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες «βολές» εναντίον της κυβέρνησης έριξε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος αναφέρθηκε μέσω Instagram σε ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα των τελευταίων ημερών, με μια φωτιά που απασχολεί την χώρα.

Ο λόγος γίνεται για την φωτιά στον Ερημίτη στην Κέρκυρα, με τον δημοσιογράφο να κατηγορεί, επί της ουσίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του για τα 200 στρέμματα δασικής έκτασης, που κάηκαν στη διάρκεια αυτής της πυρκαγιάς, ενώ νωρίτερα είχε εκφράσει και φόβο για το μίσος του πρωθυπουργού απέναντί του.

Ο ίδιος παρέθεσε στη δημοσίευσή του δίπλα-δίπλα την φωτιά και μια προηγούμενη δήλωση του κ. Μητσοτάκη, αναφέροντας τα εξής: «200 στρέμματα δασικής έκτασης κάηκαν χτες στην περιοχή Ερημίτης. Μήπως -λέω τώρα- αυξηθεί κ ο συντελεστής δόμησης της επένδυσης? Φοβερό! Μα καλά μάντης είναι το παλικάρι? πάντως και γκαντεμη εύκολα τον λες...».

«Δεν πάει άλλο...» - Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας

Στα «κάγκελα» βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως... δεν πάει άλλο, σχετικά με την υπόθεση που τον απασχόλησε όσο καμία άλλη φέτος, καθώς τον επηρέασε στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε αποπεμφθεί από τα «Παραπολιτικά» και το Action 24, με τον ίδιο να «ξεσπά», καθώς κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση πως έβαλε το δικό της δάχτυλο για την απομάκρυνσή του.

Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του στην «Espresso», τόνισε τους λόγους του τέλους της συνεργασίας με τα «Παραπολιτικά», όταν αυτό έγινε γνωστό, μη δείχνοντας έκπληξη.

Στα «κάγκελα» ο Γιώργος Τράγκας

«Εχουν διακοπεί πολλές φορές συμβόλαιά μου, γι’ αυτό κι έχω αποκτήσει αντισώματα. Εχω φύγει, για παράδειγμα, ως αντάλλαγμα για δάνεια που πήραν επιχειρήσεις, έχω φύγει επειδή έπρεπε η consortium (κοινοπραξία) να δώσει δάνειο σε τηλεοπτικό σταθμό, έχω φύγει έπειτα από απαίτηση πρωθυπουργικού γραφείου, έχω φύγει με διάφορες αιτίες από ραδιοφωνικούς σταθμούς γιατί είχαν κρατικές προμήθειες (δηλαδή είχαν παράλληλες δραστηριότητες οι επιχειρηματίες τους) και ούτω καθεξής. Πάντα όμως με πληρώνανε. Ποτέ δεν πήγα στο δικαστήριο. Εφευγα ήρεμα, με ελαφρά έως μεγάλη πικρία της ξαφνικής αποχώρησης, αλλά πάντοτε είχα ένα προαίσθημα για όλα αυτά…

Το έβλεπα στον ύπνο μου. Είχα ένα είδος έκτης αίσθησης που μου έλεγε «θα σε διώξουν» και έτσι εγώ είχα κλείσει ήδη τον επόμενο σταθμό. Οπως και τώρα, φανταζόμουν ότι, λόγω της ελεύθερης κριτικής που ασκούσα στην κυβέρνηση, της ανεμπόδιστης και της προκαλούσης μεγάλη δυσφορία, είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα μου πουν… δεν πάει άλλο, όπως μου το είπαν τελικώς. Σε όλα όμως τα συμβόλαιά μου έβαζα πάντοτε όρο να μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Ρωτούσα από την αρχή: «Εχετε κάποιο μεγάλο συμφέρον; Εχετε κάτι που δεν θέλετε να το πω; Εχετε κάποιο όνομα που θέλετε να προστατεύσω;» Από την αρχή.

Εάν δεν μου το έλεγαν ή δεν μου το έστελναν γραπτώς, προχωρούσα ανεμπόδιστα στη δουλειά μου. Διότι δεν μπορείς να κάνεις εκπομπή ευλογώντας την εκάστοτε εξουσία και παίζοντας το θυμιατήρι κάθε πρωί», ανέφερε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share