Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Δύτες βρήκαν το πτώμα 15χρονου σε ποτάμι

Τραγωδία!

18 Αυγούστου 2020 15:04
Σοκ: Δύτες βρήκαν το πτώμα 15χρονου σε ποτάμι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ έφερε σε δύτες το θέαμα του πτώματος ενός 15χρονου, το οποίο βρήκαν σε ποτάμι, μετά από ολονύχτια αναζήτηση του αγνοούμενου αγοριού.

Το πτώμα του βρέθηκε στον ποταμό Τις, ο οποίος βρίσκεται στο Βορρά της Αγγλίας, με τον νεαρό να έχει χαθεί από τη Δευτέρα (17/8) το απόγευμα. Η εύρεσή του είχε χαρακτηριστεί δύσκολη, επειδή το νερό δεν ήταν ιδιαίτερα διαφανές, αλλά τελικά το άψυχο σώμα εντοπίστηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ πρόσφατα βρέθηκε ένα πτώμα ύστερα από 30 χρόνια.

Ένας συνδυασμός δυνάμεων είχε ενεργοποιηθεί για αυτό το σκοπό, με την οικογένειά του στη συνέχεια να ενημερώνεται για το γεγονός, ενώ η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει, ότι δεν υπάρχει κάτι το ύποπτο στο θάνατό του.

27χρονος αστυνομικός ασέλγησε σε πτώμα 34χρονης γυναίκας (Video)

Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη του 27χρονου αστυνομικού David Rojas στο Λος Άντζελες, ο οποίος ασέλγησε στο πτώμα της 34χρονης Elizabeth Baggett, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου» λέει η μητέρα της γυναίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η οικογένεια της 34χρονης υπέβαλε μήνυση για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και κακομεταχείριση της σορού. Ακόμα ένα φρικιαστικό γεγονός μετά τον άνδρα που ασελγούσε σε πτώμα στη μέση του δρόμου.

Στις 20 Οκτωβρίου 2019 ο 27χρονος αστυνομικός πήγε στο σπίτι της γυναίκας, που είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών για να καταγράψει το περιστατικό και βλέποντας το πτώμα της Elizabeth χάιδεψε τα στήθη της, κάτι που καταγράφηκε από την κάμερα που έφερε πάνω του.

«Ένιωσα σοκ και αηδία» είπε η μητέρα της όταν την ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί στο πτώμα της κόρης της. «Είναι ένας εφιάλτης» πρόσθεσε.

Συγκίνηση προκάλεσε στο δικαστήριο το γράμμα που είχε γράψει ο 6χρονος γιος του θύματος, που ήθελε να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει. «Μετά το χαμό της μαμάς μου και το τι της έκανες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα "γιατί"» έγραφε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός πριν ασελγήσει το στο πτώμα προσπάθησε να απενεργοποιήσει την κάμερα που έφερε πάνω του, όμως δεν τα κατάφερε και έτσι οι πράξεις του καταγράφηκαν.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα και βγήκε από τη φυλακή πληρώνοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share