Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αστυνομία: Επτά αστυνομικοί από τον Άγιο Παντελεήμονα σε καραντίνα

Τι συνέβη;

18 Αυγούστου 2020 11:55
Συναγερμός στην Αστυνομία: Επτά αστυνομικοί από τον Άγιο Παντελεήμονα σε καραντίνα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στην Αστυνομία, αφού επτά αστυνομικοί από το τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα μπαίνουν σε 7ήμερη καραντίνα.

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με Σομαλό που είχαν συλλάβει, ο οποίος μετά από αδιαθεσία διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το αστυνομικό τμήμα θα απολυμανθεί.

Ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τα κρούσματα

Ανησυχία υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία για τα κρούσματα κορωνοϊού, με 50 αστυνομικούς να είναι σε καραντίνα. Μόνο στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα είναι οκτώ, ενδεχομένως να είναι περισσότερα, γιατί υπάρχει το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Υπάρχει ανησυχία να είναι πολλά κρούσματα και στην Αθήνα. «Έχουμε έρθει σε επαφή με την ηγεσία να γίνονται εντατικοί έλεγχοι. Πίσω από κάθε στολή βρίσκεται ένας άνθρωπος, δεν είμαστε άτρωτοι», είπε στην ΕΡΤ ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ εντείνεται η ανησυχία στην χώρα μας και για τους αδειούχους και τους νέους.

Όπως είπε υπάρχει επάρκεια σε υλικά προστασίας, όμως υπάρχει επαφή καθημερινά με κόσμο. H περίπτωση της Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη σταγόνα, είπε. Ο ιός έχει επανέλθει πολύ δυναμικά, είναι μοιραίο πολλοί συνάδελφοι να νοσήσουν, πρόσθεσε.

Κορωνοϊός: Εξελίξεις για την υγεία της 17χρονης στο ΑΧΕΠΑ

Εξελίξεις υπάρχουν για την υγεία της 17χρονης, η οποία έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ, με την κατάσταση να παραμένει σοβαρή, αλλά να βελτιώνεται με τις μέρες να περνούν.

Η νεαρή κοπέλα έχει διασωληνωθεί από το Σάββατο (15/8) και αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς, είναι ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας (υποκείμενο νόσημα), κατά το παρελθόν.

Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν εξηγήσει πώς υπήρξε αυτή η ραγδαία μεταβολή της υγείας της κοπέλας μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει διασωληνωθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share