Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε το μωρό της μόνο για λίγα λεπτά - Όταν επέστρεψε ήταν ήδη αργά...

Συνέβη το μοιραίο

17 Αυγούστου 2020 21:25
Άφησε το μωρό της μόνο για λίγα λεπτά - Όταν επέστρεψε ήταν ήδη αργά...

Άφησαν αυτό το μωρό μόνο του για λίγα λεπτά, τα οποία ήταν αρκετά για να κόψουν το νήμα της ζωής του. Μόλις γύρισαν, το κακό είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την WOOD, η Susannah Murray αφέθηκε μόνη της μέσα σε ένα ριλάξ, μέσα στο σπίτι. Πέρα από το ότι πρέπει να έχετε πάντα το νου σας στα μωρά, πρέπει να ελέγχετε και τι κρύβει το κάθε κρεβάτι, για να μην συμβεί αυτό εδώ. Ενώ οι ενήλικες ήταν έξω στη βεράντα, το μωρό δέχτηκε επίθεση από ένα σκυλί.

Η αστυνομία λέει ότι ένας από τους ενήλικες πήγε να ελέγξει το κοριτσάκι μετά από περίπου πέντε λεπτά και είδε ότι είχε δαγκωθεί. Ένα pit bull ήταν κοντά στο βρέφος, με αίματα γύρω από το στόμα του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 2 μ.μ. στις 26 Μαΐου μετά τη μεταφορά του μωρού στο Παιδικό Νοσοκομείο Helen DeVos. Η Susannah υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, αλλά πέθανε αργότερα το πρωί, λένε οι αστυνομικοί.

Μια αυτοψία έδειξε ότι οι τραυματισμοί του κοριτσιού, ήταν από το δάγκωμα του σκύλου.

«Αυτή είναι μια πολύ, πολύ τραγική κατάσταση», δήλωσε ο Sgt. Ο Terry Dixon από το Αστυνομικό Τμήμα του Grand Rapids Police Department. Ο Dixon πρόσθεσε αργότερα: «Πρόκειται για μια τρομερή τραγωδία και αποτελεί κρίσιμη υπενθύμιση ότι ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε ένα παιδί απροστάτευτο κοντά σε σκυλιά ή γάτες».

Σύμφωνα με την KSAT, υπήρχαν τρία τέτοια σκυλιά στο σπίτι την εποχή εκείνη. Όλα μεταφέρθηκαν σε τοπικό καταφύγιο ζώων μετά την επίθεση.

«Η φυλή του pit bull από μόνη της, δεν πρέπει να καταδικάζεται, καθώς κάθε σκύλος μπορεί να δαγκώσει», δήλωσε ο Dixon. «Αυτό λειτουργεί ως μια κρίσιμη υπενθύμιση, για να μην αφήνετε ποτέ κάποιο παιδί απροστάτευτο δίπλα σε σκυλί».

Η αστυνομία δήλωσε ότι κανείς δεν κατηγορήθηκε για την υπόθεση, αλλά ότι οι αξιωματικοί θα συζητήσουν την υπόθεση με τον εισαγγελέα για να καθορίσουν εάν δικαιολογούνται οποιεσδήποτε κατηγορίες.

Οι αναγνώστες μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την απίστευτη ιστορία στη σελίδα του MommyPage στο Facebook.

«Ποτέ μα ποτέ δεν αφήνεις σκυλί ή γάτα μόνο του με μικρό μωρό ή παιδί, ούτε για πέντε λεπτά, ούτε για δέκα δευτερόλεπτα», σχολίασε ένας χρήστης. «Η μητέρα θα μπορούσε να πάρει το ριλάξ μαζί της.»

«Οι γονείς θα πρέπει να πάνε στη φυλακή, αφού γνώριζαν ότι έχουν ζώο στο σπίτι τους και το άφησαν μόνο με το μωρό τους.»

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share