Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Καραμπόλα στην Εθνική Οδό - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Τι συνέβη;

17 Αυγούστου 2020 10:28
Καραμπόλα στην Εθνική Οδό - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Καραμπόλα μεταξύ επιβατηγών έχει σημειωθεί στην Εθνική Οδό κοντά στο ύψος της εισόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα ανόδου. Ενώ ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη που στοίχισε τη ζωή σε έναν άντρα.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τέσσερα αυτοκίνητα και δύο μηχανές ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Τροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες. Ωστόσο, το συμβάν έχει δημιουργήσει μεγάλες καθυστερήσεις στο ύψος της Φιλαδέλφειας και μέχρι την είσοδο της Αττικής Οδού, καθότι στο δρόμο υπάρχουν γυαλιά και άλλα κατάλοιπα από την κρούση.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία μέχρι το ύψος της Κηφισιάς, με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός για να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 48χρονος σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο βρήκε ένας 48χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 48χρονος άνδρας και η 47χρονη συζυγός του από την Γερμανία, βρίσκονταν σε διακοπές στα Μάλια, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα χτες το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα η “γουρούνα” που οδηγούσε ο σύζυγος εξετράπη της πορείας του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τον σοβαρό της συζύγου του που βρίσκεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο το συγκεκριμένο δυστύχημα προστίθεται ως ένα ακόμα τραγικό περιστατικό στους δρόμους της Κρήτης.

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο με 10 νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματισμένους μετανάστες έλαβε χώρα στην Εγνατία Οδό. Ενώ πριν λίγη ώρα θρίλερ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς νεκροί βρέθηκαν δύο άντρες σε δασική περιοχή στην Ευκαρπία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε με σφοδρότητα στην προστατευτική μπάρα.

Από τα συντρίμμια του κατάφεραν να βγουν δύο άτομα βαριά τραυματισμένα, ενώ άλλοι οκτώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, που είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυο ακόμη κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι καθώς εκτοξεύτηκαν από το στραπατσαρισμένο όχημα.

Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Όταν η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε πως και οι οκτώ άνθρωποι που απεγκλώβισαν, ήταν νεκροί. Νεκρά ήταν επίσης και τα άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στο χωράφι.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 21χρονος νεκρός σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2/8), με έναν 21χρονο να πεθαίνει σε φοβερό τροχαίο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Grtimes.gr, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, στο 17ο χλμ της Περιφερειακής Οδού, στο ύψος των «Κωνσταντινοπολίτικων», προσέκρουσε σε κράσπεδο και στο ανάχωμα και στη συνέπεια ανατράπηκε, ενώ και στην Κρήτη έχασε τη ζωή του επιβάτης μοτοσικλέτας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share