Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις φρίκης στην Καλλιθέα: Η σοκαριστική περιγραφή του 67χρονου με το τσεκούρι - «Την χτύπησα με την κοφτερή μεριά...» (Video)

Πώς προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του

16 Αυγούστου 2020 12:03
Αποκαλύψεις φρίκης στην Καλλιθέα: Η σοκαριστική περιγραφή του 67χρονου με το τσεκούρι - «Την χτύπησα με την κοφτερή μεριά...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σοκαριστική επίθεση του 67χρονου με τσεκούρι στην γυναίκα του που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα.

Ο 67χρονος ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους λόγος πουν τον έκαναν να επιτεθεί με τσεκούρι στην 55χρονη σύζυγό του.

“Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να την φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε 'πάλι εδώ είσαι ρε π...'. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα έχασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και την χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω”, φέρεται να είπε στο αστυνομικούς ο 67χρονος.

“Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου... Προσπάθησα να την αποτελειώσω... Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν”.

Δείτε το βίντεο:

Σοκ στην Καλλιθέα: 67χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του με τσεκούρι - Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία (Video)

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10.08.2020) στην Καλλιθέα, όταν ένας 67χρονος άνδρας χτύπησε την γυναίκα του με τσεκούρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του ζήτησε διαζύγιο. Εκείνος εξοργίστηκε και άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι. Η γυναίκα βγήκε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια, αλλά ο σύζυγος της κατάφερε να την ακινητοποιήσει, χτυπώντας την με το τσεκούρι στον σβέρκο και στην πλάτη.

Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω του για να τον σταματήσει, ενώ μόλις είχε φτάσει στο σημείο και η αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών, ο 67χρονος έστρεψε το τσεκούρι προς το μέρος του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του! Και οι δύο νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share