Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Έλενα Κώνστα (Video)

Το ανακοίνωσε η ίδια

14 Αυγούστου 2020 14:53
Θετική στον κορωνοϊό  η Έλενα Κώνστα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η δημοσιογράφος Έλενα Κώνστα. Η νεαρή γυναίκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το ανακοίνωσε γιατί όπως είπε θέλει να ενημερώσει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή, ώστε να προσέξουν αν χρειαστεί. Επίσης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, όπως είχε κάνει γνωστό ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

«14 Αυγούστου του 2020, αυτό του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορωνοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή. Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κώνστα.

«Βόμβα»: Διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής θετικός στον κορωνοϊό (photo)

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης, που αγωνίζεται στην Τουρκία. Θετική βρέθηκε και η σύντροφός του, με την οποία παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Τυχερού στον Έβρο.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών, ενώ αναμένεται να γίνει τεστ και στα 40 άτομα που παραβρέθηκαν στον γάμο. Μάλιστα το δημαρχείο σήμερα το πρωί «σφραγίστηκε». Ενώ, θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Μανώλης Σιώπης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχει κληθεί και στην Εθνική Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τα χρώματα ομάδας της 1ης Εθνικής στην Τουρκία.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share