Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Έρρικα Πρεζεράκου: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το μήνυμά της (Video)

Ευχάριστα νέα

14 Αυγούστου 2020 11:04
Έρρικα Πρεζεράκου: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το μήνυμά της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξιτήριο παίρνει σήμερα η Έρρικα Πρεζεράκου μετά από σχεδόν μία εβδομάδα νοσηλείας στο ΚΑΤ έπειτα από το ατύχημα που είχε με σκάφος στις διακοπές της στην Κύθνο, με συνέπεια να χάσει το μικρό της δαχτυλάκι στο δεξί χέρι.

«Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι» λέει σε βίντεο που ανέβασε στα stories της η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ.

«Θα μπορούσα να έχω γίνει κιμάς» - Σε κατάσταση σοκ η Έρρικα Πρεζεράκου (Video)

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή στην Κύθνο όταν έπεσε στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Καλά είμαι, κάνω τώρα δύο συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ» δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου στο «On time».

«Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς» λέει η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

«Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά» καταλήγει η Έρρικα Πρεζεράκου.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» η Έρρικα Πρεζεράκου θέλει να είναι λειτουργικό το χέρι της ενώ έχει και η ίδια απευθύνει έκκληση για αίμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share