Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/08)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

14 Αυγούστου 2020 08:22
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/08)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 14/08! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open.

Ενώ, «καμπανάκι» σήμανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού λέγοντας ότι: «Βρισκόμαστε σε κατάσταση συναγερμού! Έρχεται κλιμάκωση σκληρών μέτρων»

«Προσοχή σε ένα 10% της χώρας μέχρι και για πλημμύρες» - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον Δεκαπενταύγουστο

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε την πρόγνωση του καιρού για τον Δεκαπενταύγουστο, τονίζοντας πως στο 90% της χώρας οι συνθήκες θα είναι καλές, αλλά σε ένα 10% χρειάζεται προσοχή ακόμη και για πλημμύρες, λόγω έντονων φαινομένων, ενώ και η Ναταλί Κακκαβά έχει προειδοποιήσει για αλλαγή σκηνικού.

Για σήμερα (14/8), πάντως, οι συνθήκες δεν αλλάζουν ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, με καλό καιρό, τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία μέχρι 36 βαθμούς. Προς το απόγευμα, όμως, κατά τόπους θα υπάρξουν συννεφιές αστάθειας που θα μετατραπούν σε βροχές.

Αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, έρχεται ένα βαρομετρικό χαμηλό, που θα επηρεάσει τη Βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοί και χαλάζι, με τον μετεωρολόγο του Open να ζητά προσοχή για ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share