Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε σπίτι

Συναγερμός

13 Αυγούστου 2020 19:04
Συναγερμός στα Εξάρχεια: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε σπίτι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, μετά τον εντοπισμό μίας χειροβομβίδας σε σπίτι στα Εξάρχεια. Η χειροβομβίδα εντοπίστηκε στο πλαίσιο εργασιών ανακαίνισης του διαμερίσματος και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στον αποκλεισμό του χώρου, μέχρι να μεταβεί στο σημείο κλιμάκιο του στρατού για να παραλάβει την χειροβομβίδα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Έφοδος της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια (Video)

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας καθώς κτίριο υπό κατάληψη στα Εξάρχεια, επί της οδού Δερβενίων 56, επιχειρεί να εκκενώσει η ΕΛ.ΑΣ. Ενώ, επεισόδια είχαν γίνει πριν μέρες στην περιοχή με τα δακρυγόνα και οι μολότοφ να πέφτουν «βροχή».

Όπως μετέδωσε το OPEN , η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και από νωρίς έχουν φτάσει στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αστυνομικοί έχουν ήδη μπει στο κτίριο και περισσότερες πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση αναμένονται σε λίγο.

Tο εν λόγω κτήριο είχε καταληφθεί το 2015 από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι – τότε – ανέφεραν ότι ήθελα να στεγάσουν πρόσφυγες και μετανάστες. Η κυκλοφορία στον δρόμο έχει αποκλειστεί.

Φοβερό: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τούνελ και αντιαρματικά στην επιχείρησή της στα Σεπόλια!

Φοβερά είναι όσα βρήκε η Αντιτρομοκρατική στην επιχείρησή της στα Σεπόλια, εντοπίζοντας τούνελ και αντιαρματικά όπλα από την πλευρά των τρομοκρατών, μεταξύ άλλων. Δείτε, επίσης, πόσες προσαγωγές έγιναν.

Η Αστυνομία αναφέρθηκε στο γεγονός, ενώ πρόσθεσε πως κάνει επιχείρηση και στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια, αφού φαίνεται πως έχει επίσης πληροφορίες, τονίζοντας πως αργότερα θα παράσχει αναλυτική ενημέρωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια.

Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share